Milyen érdekes/meglepő dolgot láttál ma a világban? (beszélgetős fórum)
Egy idős nénitől kaptam mikuláskor pár szem csokit.
Csak látásból ismerjük egymást.Meglepett a dolog,de jól is esett.
Egy pasi azt kérdezte ma tőlem, hogy nem szerepeltem-e mostanában a tévében? Egy vetélkedőben. :D :D :D
A nap vicce!! :D
Ma elvettünk az anyamacskától egy zsákmányt, amit a nagyobbacska kölykeinek hozott.
Szerencsére még élt! Ugyanis egy apró cickány volt! Nem is tudjuk, mennyire volt még 'baba' - biztonságba helyeztük a macska elől. Remélem, sikerül megtalálnia a családját.
Örülök, hogy van cickány a háznál!
Férjem telo nélkül odaért a megbeszélt helyre. Jól kiszámolta, csak kb sejtettem mikor végzek...
( pont ott nem kereste ahol volt ;) )
Ma sem voltam kint.
De tegnap vittem friss vizet a madárfürdő tálcába a fa alatt, és egy cinke közel engedett, jól megnézett magának!
:DDD
Könnyed nyári program.
Majdnem vettem egy homokozókészletet.
Még jó, hogy jobban megnéztem a hálón keresztül a formákat.
Az egyik halálfejes volt :O
Ezzel vitatkoznék. Van aki elveszti az eszét, ha aranyat lát vagy birtokolhat.
Pozitív hatásáról nem tudok.
Egy pasast, aki egy pingpongütővel irányította a forgalmat :DDDD
Végülis... egyik fele piros volt, a másik zöld. :)
Strandon a magát pedagógusnak kiadó hölgy úgy alázta a gyerekeket, hogy nem tudtam megállni szó nélkül...
Természetesen megsértődött.
Margitszigeten egy kukákból gyűjtögető nő, megkérdezte, hogy nincs e kajánk, mert napok óta nem evett. Pont ettünk péksütiket és odaadtuk neki, erre azt mondta, hogy jó lesz az is a FÉRJÉNEK amibe beleharaptunk...
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Létezik olyan nő a mai világban, aki hűséges, nem lehet elcsábítani?
- Szerinted miért nyomták/nyomják el a nőket ebben a világban?
- Érdemes-e tanulni a mai világban? Miért nem, miért igen?