Energiavámpírok, hogy kerülöd el őket? (beszélgetés)
Ok köszi!
A negatív embereket alapból kerülöm,viszont a közeli hozzátartozókat nem tudom szelektálni.
De hátha így sikerül távol tartani magamtól őket. :)
Ezt most így pontosan nem tudom, hogy így csinálom-e, de mindenesetre én nem sérülök, nem gondolkozok rajtuk a beszélgetés után. Volt idő, de már nagyon rég, hogy képes voltam belebetegedni, de annak kb. 15-20 éve.
Köszönöm, amit mondtál, megfogadom! :-)
Az jó, de beszélgetés közben, (gondolatban) azt a bizonyos "energia-löketet" borítsd rájuk, közben nézz nagyon erősen nézz a szemükbe, és szinte kényszerítsd arra, hogy ő is a te szemedbe nézzen.
Perceken belül megváltozik a köztetek levő "felállás", te leszel az irányító, vagy gyorsan otthagy, akár a mondatot sem fogja, fogod tudni befejezni!
1. Az ilyen ember nem akar mást (tudat alatt), csak hogy valaki figyeljen már rá, valaki hallgassa már meg, valaki foglalkozzon már ővele IS. Hallgasd meg, légy vele együttérző, ha tudsz adj neki tanácsot.
Vagy megfogadja, vagy nem. Vess véget a beszélgetésnek azzal, hogy ne haragudj, én ennyit tudtam neked segíteni, mást, ennél többet tőlem ne várj! (És ezek után nyugodtan otthagyhatod)
2. Az univerzum tele van energiával, ha azt érzed, hogy belőled egy meghatározott személy felé áramlik, ömlik az energia, akkor:
- gondolatban kapcsold be a felvevő-csatornádat = lelki szemeiddel képzeld azt, hogy a te fejtetődön keresztül vastag sugárban áramlik beléd fentről az energia, szíved közepéből pedig áramlik a másik ember felé
- nyisd meg a szívedből a kifelé áramló-csapot is, és engedd, hogy ugyanolyan vastag sugárban menjen a másik felé. "Lásd", ahogyan beburkolja, átöleli azt a másikat a belőled áradó fény, szeretet, az energia!
3. Az a másik érzékelni fogja, hogy valami olyasmi történik, amit eddig még nem tapasztalt: vagy megijed mert nem tudja, most mi is van, ezért gyorsan továbbáll, vagy azért menekül el, mert azt érzi, hogy veled szemben "nincs hatalma"!
Ugyanis szeretet ellen nincs fegyver! = vagy behódol az illető és kezes-bárány lesz, vagy elmenekül, és a dolog hosszú időre megoldódott!!
Keresztbe teszem a karom és ha ülök, akkor a lábaimat is. Persze minél előbb szabadulok...
Általában van rajtam sál vagy kendő, jól beletekerem magam :) Rég találkoztam már szerencsére ilyenekkel, de ha nem jutottam napfényhez, a szoli is segített (tényleg :D)
Én vonzom az ilyen embereket,szóval sehogy.
A nap sokat segít túlélni Őket.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyünk, ha lelki szemetesládává váltunk? Avagy a barátnőm egy energiavámpír
- Hisztek a karmában, és abban hogy energiavámpír belőlünk szívja az energiát?
- A szobatársam egy energiavámpír!
- Kivel élek együtt és miért? Energiaváltozás a kapcsolatainkban.
- Megbetegít az " energiavámpírom ".
- Nektek volt már, hogy valaki kedves volt veletek, de mégis úgy éreztétek, hogy energiavámpír az illető?