Én nem értem őt. Évek óta nagyon jóban vagyunk,bármiről... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem akart összejönni, ha összejössz valakivel, akkor abba időt, energiát akar fektetni, de ő csak téged akart fektetni.
Ha összejöttök, akkor neked jogaid lesznek. Kérdőre vonhatod miért nem keres, hol volt, ki az a másik csaj stb. Szóval a seggeden kívül a lelkeddel is törödni kellene.
Csupa macera, aztán ha megvoltál és szabadulna, akkor még több macera lenne veled, mire lerázna.
Akkor keress olyant, aki nem csak szexet akar tőled.
Képzeld el, hogy szexeltek, és utána még a telefont sem veszi fel neked, te meg ott állsz majd azzal az érzéssel, ogy kihasználtak és eldobtak, pedig világosam megmondta, hogy csak arra kellesz.
El tudod fogadni, hogy szex után soha többet nem keres, esetleg majd akkor, ha újra meg akard d..ni? El tudod fogadni?
Vágyok rá szexuálisan, de én többet akarok tőle, mint szexet.
Úgy értem én szexen kívül szeretnék még vele időt tölteni, kirándulni menni, enni, moziba, vagy csak egy egyszerű sétára. De amikor mondtam neki nevetve annyit mondott, hogy a szexet meg tudja adni.
ahammm, szóval, szerelembe estél..-)
hát, nehéz ez a popszakma..-)
Hancúrozni kötöttségek nélkül a legjobb.
A túlzott elvárásod engem is riasztana.
Nem értem az aggályaidat...
a barátság már évek óta jó köztetek, ezt írod.
az extra az lenne a pitykézés elkötelezettség nélkül.
Az extra neked Ok lenne, akkor hol van a baj?
nekem ez magas.
nem kell vele járni, csak haverság.
Én hiszek a barátság extrákkal kivitelben, de elfogadom, hogy nem mindenki szereti.
Nekem bevált.
Hallgass a szívedre!
Az, hogy mi lesz belőle senki nem tudhatja!
Az én házasságom lazának indult. 🤷🏻♀️
További ajánlott fórumok:
- Nagyon jól indult ismerkedés, most mégsem értem mit akar?
- Mikor vele vagyok, úgy érzem nagyon szeretem, érzem, hogy kellek neki, de mikor külön vagyunk nem érzem, hogy törődne velem
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Mit akar tőlem? Nagyon nem értem
- Nagyon erősek vagyunk mi nők, szerintem.
- Én is és párom is nagyon náthásak vagyunk. Szerintetek 4 hónapos pici lányunk elkapja a betegséget?