Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Én nem értem mi ez a sok kérdőjel a novemberi hóeséssel... fórum

Én nem értem mi ez a sok kérdőjel a novemberi hóeséssel... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 25. 11:08
Felénk már el is olvadt...
nov. 25. 07:43
én sem értem
14. loch ness (válaszként erre: 9. - Violet18)
nov. 24. 12:32
Mert régen nem volt ilyen döglesztő meleg nyáron. Előfordult 30 fok, de nem hosszabb ideig, és az nagyon melegnek számított.
13. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 23. 09:12
Én is örülök, essen csak, most van itt az ideje.
12. Nénje
nov. 23. 05:29
Gyerekkoromban édesanyám mindig azt mondogatta,hogy "Erzsébetre"(nov.19.) általában leesik az első hó.Volt,hogy tényleg így jött ki,vagy csak pár napot,1 hetet késett.De általában volt hó november vége felé,december eleje körül.Arra nem emlékszem,hogy meddig maradt meg,de ritkán volt hogy gyorsan elolvadt és nem por hó volt.Az időjárás sem volt ennyire szeszélyes,iskolába ilyenkor már sínadrágba és csizmába jártunk végig télen.
nov. 23. 00:50
10. Piroska52 (válaszként erre: 8. - Csicsi25)
nov. 23. 00:00

Volt bizony, egyre nagyon emlékszem.

Még a régi időkben. Mikor még volt ,,,Május 1,,,

Az oviban a gyerekekkel raktuk a kerítésre a kreppapíŕt, és esett a hó.

9. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 22:03
Hát én pont a nyári meleggel kapcsolatban vagyok így, miért van mindenki kiakadva a melegtől... most ugyanaz pepitában 🤷‍♀️
8. Csicsi25 (válaszként erre: 7. - Loch ness)
nov. 22. 20:37
Bizony! De volt, hogy áprilisban is esett hó, ha nem is olyan nagy.
nov. 22. 20:24

Régebben mindig úgy volt, hogy volt egy havazás, néha már október végén-november elején, aztán hosszú szünet, és decemberben kezdett rendszeresen havazni, egészen tavaszig. Időnként még márciusban is voltak nagy havazások.

A téli havazástól tényleg karácsonyi hangulata támad az embernek :) A tavaszitól nem, de akkor már nincsenek is hosszú sötét esték, ami szintén hozzátesz a hangulathoz.

6. Hunóra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 19:37
Mikor ma hazafelé jöttem ott, ahol behavazott fenyők voltak nekem is előjött a karácsonyi hangulatom. Egyszerűen azért, mert olyan volt ott a táj, mint a karácsonyi képeslapokon, ezért automatikusan az ugrott be, hogy karácsony.
5. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 19:27

Huszonpár évesen voltam Krétán, november elsején jöttünk haza a nyárból, Ferihegyen meg szakadt a hó.

Egyébként ahogy elnézézem az előrejelzést, pár nap és elolvad, aztán jön megint a késő őszi 5-8 fok az eljövendő 30 napban.

4. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 19:20

Csak az a gond, hogy a hókotrók kezelői később kezdtek dolgozni, mint az átlagember, aki munkába jár.

Debrecenben 9:-kor 2 busz maradt ki.

nov. 22. 19:19
Hótól karácsony hangulat? Emlékszem mikor még márciusban is lapátoltam, az sem volt karácsonyi fíling
nov. 22. 18:11
Egyetértek. Én is örülök. Szép kint. :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook