Én már nem csak a kánikulát utálom, hanem azokat is, akik... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
😂😂😂😂😂
Akarod szomszédnak?
Néhány éve nálunk is elszabadult a pokol. Akkor megegyeztünk a családdal, hogy ajándéklista van. Mindenki felrakja, hogy mit szeretne, az benne a meglepi, hogy nem tudod kitől fogod megkapni, és mit kapsz a listádról.
Azóta normálisan működik, nincsenek kínos ajándékok, nincs duplikáció. Én pl. egy online nyelvtanfolyamot kértem, két unokahúgom összedobta az árát. Azért is jó, mert nem kell a boltokban bitangolni, hogy mi az ördögöt vegyek. 😇
Próbáld rávenni a családot, nálunk sem működött rögtön, kb. kb. három év alatt teljesen ráállt mindenki.
Mostmár 32.
Ezért is vagyok szerintem ennyire feszült.
Látom, ma formában vagy! :)
Azért még olvastam volna kicsit az elmefuttatásaidat, engem kifejezetten szórakoztat :D
Nálunk 32,5 fok - de lesz ez még több is, ha az erkélyre süt a nap hamarosan :D
Mondjuk napközben még csak-csak elviseli valahogy az ember - éjjel kellemetlenebb, amikor nem megy 30 fok alá, dehát ez van.
Ja mert te vagy az aki mindent, mindenkit utál ,
Te vagy az ???
,,a multkor az autósokat utálta, mert a k urv@ kóbormacskát elcsapták mi!!!
Na páá!🤣
Közel 30 fokos szoba??
Jelen pillanatban 31,8 fok van a szobában...
Azért ez így egy kissé erős volt. Miért kell utálni azokat, akik szeretik a kánikulát?
Szeretik, hát szeressék. Biztos nekik nem izzad annyira a tökük, vagy a micsodájuk.
És jól tudnak aludni a közel 30 fokos szobában is.
Nem vagyunk egyformák, szerencsére...
230 ember között dolgozom nap mint nap! Ahány ember, annyiféle humor. Van akinek fekete, ironikus, szarkasztikus, mindenféle…
Azért írom ezt, mert sokféle ember van. A humort mindenki használja, de nem mindenki érti. :)
Én ezt pont értettem. A múltkori leszbiset is. Tudtam, hogy ökörködnek, de annyian rárepültetek! Relax! 😤😎
Nem utàààl senkit emiatt! 😀
Nem tudom ki ő, de vágom, hogy humor akart lenni! Ismerek egy csomóféle embert és azok humorát! Nem kell mindent itt komolyan venni nah! 😀
Értem én a viccet, csak nem szeretem! Vagy utálom! 🤣🤣🤣
Ebben nincs semmi vicces, hogy utál engem, csak azért, mert szeretem és élvezem a meleget! Holott én egy nagyon szerethető ember vagyok! 😘
Ja igen azokat is utálom ,akik képesek kaját rendelni aranyáron,ahelyett hogy szépen gazdaságosan megfőznének.
Na meg azokat is ,akik képesek fozocskezni,ezzel elpazarolni szabadidejüket,ahelyett hogy rendelnének kaját!😜
Na jó befejeztem😁
Én azokat is utálom akiknek nagyobb a banatuk mint azoknak akik nem utálnak senkit!
😁
Meg azokat is utálom akik szeretik a tejcsokit!
Ja meg azokat is,akik nem szeretik!😜
🤣🤣
Én még őket sem! Nagyobb a bánatuk, mint azoknak, akik nem utálnak senkit!
További ajánlott fórumok:
- Utálom a kánikulát!
- Hogy bírod ezt a kánikulát?
- Utálom és megvetem azokat a nőket, akik gátlástalanul...
- Sajnálom azokat, akiknek az ünnep nem az örömről, hanem a...
- Megúsztad a kánikulát rosszullétek nélkül?
- Instagramon hogy tudom megkeresni azokat a képeket, amelyeken nem megjelölve, hanem a leírásban van említve a keresett személy?