Én-idő szükségessége, megvalósítása (beszélgetés)
Nem tudnám megoldani az egy hetet, még 2 napot sem, kizárólag magamra, így az ÉN-IDŐ, számomra kiteszi, hogy azt csinálok, amihez kedvem van, legyen az ééppen a Hoxa, takarítás, egy fini süti elkészítése, egy kellemes fürdő,séta a Tisza/Duna parton, stb.
Mindenkinek mást jelent.
Ha számodra egy hetet 7 idegennel, akkor azt.
Sok sikert!
Biztos nem mennék el 7 másik ismeretlen nővel egy ilyen utazásra. Egyelőre ott tartok, hogy másfél év házasság (lassan 2) után már szivesen elmennék mondjuk nászútra :D
Egyébként nekem nincsenek barátaim, amig volt egy és elmentünk kikapcsolódni a nyaralóba, abból pont elég volt 3 nap, és nem is volt benne shopping csak döglés a melegvizben és kaja, nomeg beszélgetés. De az az egy barátnő is eltünt egy éve kb. Ismerősök vannak, velük gyerekkel együtt összefutunk pár órára, az kikapcsol, csak a folyamatos faggatózás meg felidegesit, pedig az természetes része az ismerkedésnek...
Csaak ehhez ugymond minek kozvetito?
3 perc alatt veszek egy repjegyet/buszjegyet/tankolok, masik 10 perc alatt pedig foglalok maganak egy szallast a bookingon.
A kozvetiton sporolt penzt meg elkoktelozom a tengerparton...
Nekem nem, en szeretek a barataimmal programozni, vagy a csaladommal, vagy ha epp tudjuk hova tenni a gyereket, akkor kettesben.
Egyedul nem vágytam soha, egyedulallokent se ilyen helyre. Akkor inkabb elmentem strandra egy konyvvel.
Csalad es melo mellett pedig nem pazarolnek erre 1 het szabadsagot.
Engem nem érdekelne. Ha én-időre van szükségem, akkor azt nem idegen nők társaságában szeretném tölteni.
Engem például nem tud lázba hozni a vásárlás sem, ha kedvem van, elmegyek és veszek amit szeretnék, de mint program, számomra unalmas lenne.
Nem szeretem a szervezett utakat, a spontán ötleteket kedvelem.
Persze ettől még lehet ez másnak nagyon jó ötlet, csak leírtam az én véleményemet.
Én-időben vagy pihenésre gondolnék, vagy valami csupa meglepetés programra.
Arra is ügyelve, hogy a társaságnak egy legyen az érdeklődési köre, talán a koruk is.
Nyugis is és nyüzsgős is.
Az énidőm, ha már így nevezzük sokféle lehet, nekem a fürdőkádba ücsörgés nem az, bár mivel több, mint 2 éve nincs kádunk lehet, hogy nem tudnának kiszedni órákig ha még is lenne valahogy:DDDD Na meg persze azért sem, mert napi szinten fürdök, azaz minden nap eltöltök 2xfél órát magányosan a fürdőben;) Ezért ez nekem nem program.
Persze, nem soroltam fel én se, hogy mit szeretek csinálni, de az biztos, hogy a magány nincs benne, azaz én szeretek mindent közösen csinálni valakivel, nekem épp ezért nem kellett külön énidő, amikor kicsi volt a gyerekem, ugyan is szuperül elfestegettünk, hajtogattunk, vagdostunk, stb. együtt is, és nem mellesleg ő is megtanult ilyeneket csinálni:DDDD
Nekem is egyből ez ugrott be.
Mivel munkám során emberekkel dolgozom, talán csúnyán hangzik, de feltöltődni egyedül szeretnék. Hátam közepére nem kívánok rajcsúrozást, valamint alkalmazkodást mások igényeihez, csak hogy együtt lehessünk. Nem írom le, hogy miket szeretek csinálni, mert sokaknak ezek munkát jelentenek, de számomra kikapcsolódás és ez a lényeg. Egyedül!
Szerintem meg ez nem énidő.
Ettől én depressziós lennék.
Ez igaz, akkor át kell gondolnom... Nincs program, nincs semmi, csak az egyedüllét, tenger bámulás, relax...Lehet erre-fele kell elmenni...
Köszi a véleményt
Hát ez az! Akinek van erre igénye az megoldja magának, akinek meg nincs az nyafog az énidő után.
Én tuti nem szerveznék senkinek ilyet.
Ez nem egy elmaradt ország, ahol karitatív programokkal kell megtanítani a nőket élni. Itt max. buta nők vannak, azok meg úgy sem mennek el ilyenre.
Ez nem én idő.
Az énidő az, mikor beülök itthon a forró vízbe, csak mécsesek világítsnak, nincs itthon senki.
Vagy énidő az, mikor leutazom egymagam horvátországba és 2-3 napig a tengert bámulom.
Idegen nőkkel egy hétig shopping és wellness?!
Halálosan belefáradnék 😱
További ajánlott fórumok:
- Van most olyan személy, aki az utadban áll (egészen konkrétan nem tudod miatta megvalósítani az álmaidat )?
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- Szüléskor gátvágás mikor szükséges? ki hogyan élte meg?
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?