Én egy boldog, kiegyesúlyozott, harmonikus ember vagyok.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hááttt... Igen!
Szántja az oldalt?
Ekézi.
Borzolja a kedélyeket.
...Már aki vevő rá...
Az EGO csörtézik az EGÓval...
(Engem nem zavar, ez is a Hoxa.)
Nem érzem ennek fontosságát. Köszönöm!
Nem gondolom, hogy itt, vagy bárhol szövetségeseket kellene gyűjtenem.
...Én szerencsés vagyok, te szerencsés vagy, ám Ő a legszerencsésebb...
:-)
(Három szerencsés ember egy fórumon! Ha összefognánk, csillag nem maradna az égen!)
Az én szerény véleményem, hogy az alázat mindenkiben ott van. Van, akiben több, van akiben kevesebb.A kérdés az, hogy az ego mennyire engedni működni.Aki pedig ismeri, megtapasztalja, az tudja csak, hogy mit jelent igazán harmóniában lenni magával és a világgal.
Nem divat kérdés..
Nem gondolnám, hogy divatja múlt, vagy nevetséges manír, mert ha ezek hiányoznak az emberből, akkor borul az egyensúly abban az emberben. Azaz ember sosem tud beilleszkedni megfelelően a társadalomba.
Alázat vagy alázatosság?
(Az egyik univerzális érték, a másik divatjamúlt, nevetséges manír - de mind a kettő tanult viselkedésforma.)
Szerintem minden érzelemre szükségünk van! Jó, ha egy kicsit panaszkodhatunk, kicsit sírdogálhatunk. Megkönnyebbül a lelkünk. Jó, ha büszkék vagyunk a sikereinkre, tudunk örülni, ezt meg is lehet osztani, hisz sok embernek ad reményt, hogy lehet másként is, ha én elértem, neki is menni fog.
Ami hiányzik, az alázat! Ne felejtsük el, honnan jöttünk!
Nemcsak manapság; sokunknak a génjeinkben van a síránkozás és a panaszkodás. Meg a dicsekvés, kérkedés is sokszor...
Ahogy másoknak meg (esetleg) a kritizálás, kötekedés...
Szerinted! Viszont nem mindenkinek adatik meg.
Én is azt kívánom, hogy mindenki éljen olyan jól,és olyan boldogan, mint én, vagy akár te, de ez nem attól függ, hogy megengedhetik e maguknak! Nem mellékesen,te mind ez hogy tálaltad? Még egy vigyort is biggyesztettél oda.
Tudod magas lóról nagyot lehet esni.
"Szegény többiek, akik ezt nem engedhetik meg maguknak... 🙂"
Ahol nincs vita, kis ugatás, összeveszés…ott előbb-utóbb vér fog folyni…🤣🤣
Az a sok bennmaradt szó, gondolat, düh egyszer kitör és vége. 🤣
További ajánlott fórumok:
- Boldog vagyok, mert.......
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- Mi van, ha nem vagyok boldog a párkapcsolatomban?
- Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,...
- Egy harmonikus, boldog életre vágyom. Még ha ez jelenleg...