Elveszett anyakönyvi kivonat pótlása mennyibe kerül? (tudásbázis)
Vègül 15 percet kellett varnom az egèszre,de vissza kell mennem mert apám nevèt elrontották csak itthon vettem èszre.
Mi tart olyan sokáig?
Én bementem, elővette a nagykönyvet, aztán kinyomtatott egy kivonatot. Nem volt több 5 percnél...
Sziasztok.Gondoltam.meg osztom veletek amit tudtam intèzni.Ide a 11. kerületbe kellett jönnöm megcsinaltatni az anyakönyvi kivonatunkat ahol születünk,teljesen ingyenes igy mind a hármunkèt megcsinaltatom mondta a nő kb háromnegyed óra alatt csinalja meg.mert egyet kb: negyed óra alatt tud megcsinalni.Most itt varok mire kèsz lesz.
Mindegy megkèrdezem a Teve utcába elöször.
Meg tudom nyitni a linkeket
Azért írtam mert a 11. és 13. kerületekről van szó, nem nagy kunszt távolság. Lehet még benne sincs az elektronikus nyilvántartásban a lánya adata, így gyorsabb lenne a 11. kerületben.
Igen evvel az új telefonnal meg tudom nyitni
Meg tudtad nyitni a linket? :O
Bemegyek holnap reggel.Holnap ugyis viszem a lányomat az oviba onnan kb:100 mèterre van.
Pont ezért mondtam, hogy vagy hívd fel, vagy menjetek el és kérdezzétek meg.:)
Felesleges oda utazni ahol született. Lányom házassági anyakönyvi kivonatát kellett kikérni a x városban ment férjhez és y-ban kértük ki. Csak annyit kért az ügyintéző hogy félóra múlva menjünk vissza.
Köszi a linket is.Amit elküldtèl a Teve utca ott csináltattam az új szemèlyim.itt van a közelünkbe.
Köszönöm szèpen! Meg mindenkinek aki segitett.
Bármelyik kormányablakban kérheted, ahogyan ezt már a #3 hozzászólásban is leírták/linkelték.
Időpont foglalás is lehetséges, de csak Ügyfélkapuval rendelkezőknek.
[link]
Köszi,hogy írtál! Mostmar annyi mindent írtak,hogy ott kell kikèrni ahol születtünk,mások meg azt ahol lakunk.Na most már összezavarodtam.
Nem, bárhol kérheted, elektronikus nyilvántartás van már.
Gyorsabb az ügyintézés, ha ott kéred, ahol született.
Akkor megnèzem a neten a 13. kerületi kormanyablak telefon számát.
Ja, úgy olvastam és azt hiszem írták is itt többen, hogy már elektronikusan tárolják ezeket az iratokat 2014-től, így nem szükséges szerintem abba a kerületbe menni, ahol születtünk, de ezt is elmondják majd!
Új idő lett új szokásokkal 😀
Akkor ide menjetek be: Teve utca 1/a-c.
(Bejárat a Róbert Károly krt-i porta felől!), mindent el fognak mondani! És még sokan sem szoktak lenni!
Hétfő: 7:00-17:00
Kedd: 8:00-17:00
Szerda: 8:00-20:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Péntek: 8:00-14:00
A 13. kerületben,de viszont a nagylányom a kicsi lányom ès èn is a 11. kerületbe születtünk.Sajnos mind a hármunknak elveszett ( valoszínű a volt parom dobta ki)
Igen, szerintem van. Merre laksz?
Èrtem.Bocsi,de túl hülye vagyok hozzá! Minden kerületbe van kormányablak?
2 hónapja sem kellett még helyrajzi szám igazolás:D
Minden mindig változik.
Nekem pl. két éve nem kellett új lakcímkártyához helyrajzi szám igazolás, múlt héten a ferjemtől kérték, miután kiülte az egy órás várakozási időt 😧
Úgyis csak az tudja megmondani, aki épp ott ül.
Szerintem hívd fel a kormányablakot, majd ott elmondják, hogy hova kell menni és mennyibe kerül.
Én ezelőtt legalább 6 évvel kértem ki, azóta változhatott, ahogy ez a válaszokból is kitűnik...
Nem, lekérik az adatokat gépen.
Nekem a nagylányom szemèlyièhez kell.Akkor oda kell menni ahol született? Abba az önkormányzatba?
További ajánlott fórumok: