Elválás (beszélgetés)
Sziasztok. Elég hosszú a történetem, de remélem valaki végigolvassa majd és tud segíteni.
Úgy döntöttünk külön folytatjuk tovább a párommal. Van egy 1 éves kislányunk. Én még egyetemre jártam, amikor teherbe estem, úgyhogy most levelezőre vetettem át magam, van még 1 évem. Miután megismerkedtünk csináltunk egy közös vállalkozást, ami azóta is nagyon frankón működik, nagyon jól megélünk belőle. Viszont anno nem vettünk bele a cégbe, mint alapító, így papíron semmi közöm az egészhez, csak alkalmazott vagyok. Nem kötöttünk házasságot. Az lenne a kérdésem, hogy milyen úton tudom elérni, hogy ne a gyerektartásként nevezett nevetséges összeget kapjam majd ezek után, hanem a nekem járó részt a bevételből? Persze megbeszéltük mi ezt egymás között, hogy így lesz, hiszen az jár nekem, de sose lehet tudni... nem szeretném kiforgatni a páromat a vagyonából, csak azt szeretném, ami jár nekem. Ügyvéden keresztül kell ezt intézni? Vagy közjegyzőnél írni egy megállapodást?
További ajánlott fórumok:
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Meddig szoptattad a gyermeked, és hogyan tudtad elválasztani?
- Anyatejes baba és az elválasztás
- 13 hós kislányom szabad akaratából elválasztotta magát, de még van tejem. Hogyan apasszam el?
- Hogy kell helyesen elválasztani, illetve szótagolni a következő szavakat?
- Az 1 éves 4 hónapos cicának testvérei születtek, 3 napja ő is újra szopik, hagyjuk vagy próbáljuk elválasztani?