Eltűnt a bizalom.... (beszélgetés)
A gyerekkel takarózol? A gyerekek a ki nem mondott szavakat is értik, érzik, mert alapjaiban az érzékszerveik rátok vannak hangolva. Azt hiszed, őneki ez így jó???
Nagyon jól érzékeli a hidegséget, a hazugságot, ami köztetek van. Ne használd kifogásként, ez megalázó számára. A saját gyengeségedet ne hárítsd rá.
valahol ott kezdődne az egész probléma felgöngyölítése, hogy őszinte vagy magaddal és a környezeteddel, nem kell szégyenkezned. sokan vagyunk akiket átbas--ztak a palánkon. nem kell részletesen elmesélned senkinek mi történt, de igenis vállald fel hogy gondok vannak köztetek.
nekem ugy tűnik az ő kottájából játszol, mutatni mindenkinek hogy minden rendben, milyen kényelmes (ez is) neki...
A bizalom lassan épül, könnyen törik és nehezen lesz ismét a régi, ha egyáltalán lesz.
Ha egyszer becsapnak az az ő hibája, ha kétszer, háromszor az az én hibám.
Hat igen...
Kivancsi vagyok, hogy vajon a tenyeren hordozas, meg a torodes pont addig tart-e, amig a tartozasokat ki nem fizetik kozosen....
Igen egyfelől megérdemel egy esélyt, másfelől meg ilyen tartósan titkolózni és még mással is félrelépni. Nem vagy könnyű helyzetben.
Mit szólna, ha megkérnéd költözzön el egy időre míg átgondolod mit szeretnél. Lehet most csak azért is kedveskedik, hogy nálad maradhasson.
Dehogynem erdekel. Ha nem erdekelne, akkor nem lenne az I-n a pont. Es nem azert nem nezel bele a telefonba, mert jajj ugysem talalok semmit, hanem azert, mert felsz attol, hogy talalsz valamit. Es ha talalsz valamit, akkor onnanton nem dughatod a homokba fejed, akkor fel kell vallalni, hogy vagy labtorlokent eled tovabb az eleted, vagy kirakod ezt a pasit egyszer es mindenkorra.
Felsz, hogy ki kell tenni.
Én nem bíznék benne, ahogy olvaslak, de ez én vagyok.
Már az is gyanus, ha valaki túl kedves. Semmi biztosíték rá, hogy nem kavar a háttérben csak azon múlik te adsz e esélyt neki.
Hát ez eléggé képzavar, ha a tenyerén hordozna, akkor nem az ő szabályai szerint élnétek, hanem a közös szabályok szerint. Az furcsa nekem, hogy nincs kinek elmondd. Nincs egy szülő, rokon, barát, akivel meg tudod osztani a dolgaidat?
A másik nagy kérdés, hogy mekkora a gyerek, van-e hova menni, van-e miből megélned. Ha igen, akkor én biztos lénék. Ha még egy ilyen lebukás után is az ő szabályai a mérvadóak, akkor ez csak rosszabb lesz...
Belenézhetsz abba a telefonba, amit régről ismersz????
Én nem hinném egyetlen szavát sem ezek után.
Van egy mondas. Ha szeret, azt erzed. Ha nem szeret, akkor ossze vagy zavarodva. Es te ossze vagy zavarodva. Pont annyit tesz bele, hogy te ne lepjel le. Eddig nem kellett sokat beletenni es megvoltal. De aztan bebukott, aztan ujra bebukta. Persze, hogy most tobbet tesz bele.
Ha csak beszelgettek volna, akkor azok az uzenetek ott lennenek, azok a hivasnaplok meglennenek.
Hozzaferest ad a telefonjahoz, amikor csak akarod? Bele is nezel?
Köszönöm,hogy mindezt megosztottad velem!
A válaszom,: sehogy!
Érthetetlen számomra mit remélsz ettől a "kapcsolattól" ?
Nálam már az első mondat kiverte a biztosítékot,erre hab a tortán egy nőügy....
Állítólag "szeret"? dehogy is csupán menedék és támasz vagy neki,ráadásul még hülyének is néz.
Egy szavát nem hinném el ezek után,mielőbb lépj ki ebből,semmi értelme sincs.
Sok erőt kívánok hozzá (Y)
Arra vagy jó neki, hogy segíts helyrepofozni a pénzügyeit. Ha ilyen gondja nem lenne, már régen máshol lenne az otthona.
Nem, nem bíznék benne tovább egy percig sem. Zűrös anyagiak, más nő a közelében. Nagyon gyorsan felszámolnám ezt a kapcsolatot.
Ilyen lelkiállapotban akarod leélni az életedet? Ezt az életet akarod, vagy egy másikat?
Szem előtt tarthatod azt is, hogy kutyából nem lesz szalonna. Gondolj már bele, egy évtizeden keresztül arra edzette magát, hogy miket hazudozzon össze. Szerinted csettintésre átkattan az agya és képes lesz varázsvessző ütésre egy teljesen más ember lenni? Ha 9 évig hazudozott téged folyamatosan megalázott ezzel. A vérében van a hazudozás. Amíg vele vagy, esélyed sincs arra hogy boldog légy.
Erre nem lehet választ adni, van akinek igen, van akinek nincs kiút. Attól függ, mit érzel, mennyire voltál hibás a dologban. Mit beszéltetek meg előtte, kinek mi fér bele?
Tudsz-e újra kezdeni, bujkálni fog-e a kisördög, hogy újra megteszi? Nagyon sok tényezés egy.