Elszíneződött padlólapot hogyan lehet tisztítani? (tudásbázis)
Amit irtam, jo lesz.
A porozus ezt jelenti.
A hidegzsiroldo csodakra kepes a tisztitasnal, es ami marad k(mert mindent nen tudsg kiszedni), ki kell "feheriteni". 3-4 nap mimimum a szaradasi ido, de jobb egy hetet hagyni. Utana mehet ra a frluletkezelo, lakk.
Pici buborekok vannak benne, amik hajszalasan atvezetnek mindent. Az olajos kezeles eltomiti, a lakk meg bezarja a feluletet. En lakkoznam.
Utana hanyatt lehet esni rajta frankon, de legalabb szep :D
Klorral ki tudod feheriteni a dzsuvat, es a hidegzsiroldo csodakra kepes. En Well done-osat szoktam hasznalni, otthon flleres tetel, itt Angliaban 10 font korul kezdodik ugyanaz, uh. kerestem ugyanolyan hatoanyagu tieztitoezert, mad markat :P
En csak fugat tisztitottam a konyhaban, de nagyon jol mukodott. Eloszor zsiroldo, atsikaltam, aztam Domestost hagytam rajta. A ket tieztitoszer nem lep egymassal reakcioba.
Szoval porozus "kovon", keramian, nyugodtan. Padlolap van sokfele, dpecifikusan nem irtad milyen. Fara a zsiroldot nem szabad ratenni, mert szarra szaritja, es szalkasan szetesik. Meg a klor is agyoncsapja.
További ajánlott fórumok:
- Algás vizű medencét mivel lehet tisztítani a viz leengedése nélkül?
- Hogyan és mivel lehet a legszebben ablakot tisztítani?
- Mivel lehet az ezüstöt tisztítani?
- Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet?
- Ajánlanátok jó általános felület lemosót nagytakarításhoz? Amivel könnyen lehet az ajtókat, konyhát, szanitert tisztítani.
- Hogyan tudnám vegyszermentesen tisztítani az elszíneződött műanyag merőkanalat?