Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Elsóztam, túlfűszereztem, elrontottam a halat- segítség! Mit tehetek? fórum

Elsóztam, túlfűszereztem, elrontottam a halat- segítség! Mit tehetek? (tudásbázis)


28. klaa
2013. máj. 19. 22:49
Kenyértésztában süsd meg újra, a fűszerezés belesül a kenyérbe:))
27. Erikkka (válaszként erre: 26. - Sylvia81)
2010. aug. 31. 14:06
:) Én is megenném most.
26. Sylvia81 (válaszként erre: 22. - Erikkka)
2010. aug. 31. 14:03
Nekem meg csorog a nyálam, pedig nem is annyira szeretem a halat... :D
2010. aug. 31. 13:52
Na látod! :)
24. 3a0842d373 (válaszként erre: 22. - Erikkka)
2010. aug. 31. 13:51

Istenem, milyen szerencse, hogy van itthon egy kis elsózott hal :)


köszi

2010. aug. 31. 13:51

Nagyok vagytok, Csajok, köszi :)


Hugomnak leolvadt a 200 literes fagyasztószekrénye és most minden sül, meg fő mindenhol. Rám a halak jutottak.

2010. aug. 31. 13:35

Hozzávalók:


* elsózott, megsütött hal :)

* 1 hagyma (kb. 4 cm átmérőjű)

* 125 g vaj

* 1,5 teáskanál mustár

* 3 kisebb savanyú uborka

* 3 szelet marinált pirospaprika

* 1 főtt tojás

* só

* bors


Elkészítés:


Az uborkát, a paprikát, a hagymát és a főtt tojást apró kockákra vágjuk, a halat villával összetörjük, majd mindent egy mélyebb tálba öntjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és összekeverjük, és a hűtőszekrénybe tesszük.

Tálalás előtt egy lapos tányérra borítjuk, és paprikával, újhagymával, koktélparadicsommal díszítjük. Felszeletelt óriáskiflivel vagy bagettel szervírozzuk.

2010. aug. 31. 13:33
darabold fel, és csinálj belőle halpaprikást
2010. aug. 31. 13:32
Csinálj belőle pástétomot! És ne tegyél bele sót! :)
19. 3a0842d373 (válaszként erre: 14. - Szeszipuszi)
2010. aug. 31. 13:32

Hát igen, tengeri hal volt... :)))))


fűszerei: bors, fokhagyma, bazsalikom és persze sóóóóó


mazsolás-hagymás rizst akartam mellé

18. Erikkka (válaszként erre: 15. - 3a0842d373)
2010. aug. 31. 13:32
Azt nem mondtad, hogy már meg is sütötted!!! Ha evvel kezded, nem írom azt hogy mosd át...
17. Anatita81 (válaszként erre: 4. - 3a0842d373)
2010. aug. 31. 13:31

Csinálj hozzá édes paradicsomszószt vagy sok nyers salátával kínáld!

Ha nagyon-nagyon sós, úgysem eszi meg senki, dobd ki a csudába!

2010. aug. 31. 13:31
citromlé és egy marék fokhagyma, bors, ha úgy se tényleg dobd ki...
2010. aug. 31. 13:31

Érzem én ezt a konyhamalacosdit.....


ajjjjjajjjjjj!


köszi mindenkinek.


Azt hittem, van valami varázsszer..... :((

Viszont szépre sült. Tehát nézegetem ebéd helyett. Mondjuk az sem rossz...

2010. aug. 31. 13:30
Hogy van elkészítve az a natur hal? sütve? párolva?
2010. aug. 31. 13:29
Mondd azt, hogy tengeri hal!!... (csak vicc volt)
12. Mzsuka (válaszként erre: 4. - 3a0842d373)
2010. aug. 31. 13:29
Tegyél rá citromlevet.Kicsit enyhíti.
2010. aug. 31. 13:28
Azt nem tudom, de én meg rettenetes rossz májgombóclevest főztem, a gyomrom felfordul tőle. Másodikat nem csináltam, ebéd nélkül maradtunk :-(
2010. aug. 31. 13:28
Próbáld tejbe áztatni
2010. aug. 31. 13:28

de sztem le kell mosni.

próbáltad??

2010. aug. 31. 13:28

önts hozzá vizet, ha ne msegít a higítás, konyhamalacnak kell adni:-/


én is csináltam már ilyent, sajnos sose hoztam helyre.

2010. aug. 31. 13:28
Mosd át
2010. aug. 31. 13:28
Dobd ki. :D
2010. aug. 31. 13:28
főzz mást! valszeg nem lehet helyrehozni:(
2010. aug. 31. 13:27

Elsóztam a natur halat, sajna nem kis mértékben. Mit tehetek vele?

Köszi a tippeket.

2010. aug. 31. 13:27
??
2010. aug. 31. 13:26
mit?
2010. aug. 31. 13:26
Elsóztam, túlfűszereztem, elrontottam - segítség!!!!!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook