Első szájherpesz terhesség alatt (beszélgetés)
Éjjelre jó vastagon kenj rá fokhagymkrémet, én most is ezt tanácsolom. Nekem ha időben elkapom ki sem jön teljesen, és ezt gondolom terhesen is használhatod.
A lényeg, hogy ne piszkáld, mert akkor nehezen gyógyul.
Felhivtam a vedonot, azt mondta ne aggodjak, mivel csak a 16. hetben vagyok. Kenegessem es el fog mulni. Akkor kell majd aggodni, ha a szules elotti par hetben jon elo.
Remeljuk!!
Nem tudom, hogy a sok hormon miatt, de az izgalomtol, felelemtol mar majdnem elbogtem magam itt az irodaban :(
Bele olvastam a Telviran tájékoztatójába és orvosi beleeggyezéssel lehet ezt terhesség alatt használni.
Mindenesetre az egyik legjobb herpesz elleni krém(véleményem szerint) Persze itt most nem ez a kérdés (:
A herpesz vírusnak két fajtája van, az I-es a száj, arc, szem környékén jelentkező, a II-es a nemi szerveken jelentkezik, és aki hordozza az I-est, annak a II-es ellen automatikus védettsége van, így én az átterjedéstől nem félnék.
Az immunrendszer gyengébb, szájpenész, ínyvérzés, ajakszélek bepálása... mint előfordul terhesség alatt. Menj el a gyógyszertárba és kérj rá valamit, amit ilyenkor lehet használni, és olvass utána, hogy milyen vitaminforrásból kellene esetleg többet bevinned.
Szia!
A legjobb herpesz elleni krém(bármilyen herpeszre egyébként) és ami vény nélkül kapható és egyben jó árban "Telviran". Nagyon gyorsan gyógyítja a herpeszt,a legjobb!
Miért nem kérdezed meg a védőnőt? vagy háziorvost vagy patikust, hogy mit ajánl?
Elő fordul ilyenkor, ne aggódj és ha nem piszkálod a herpeszt és kezet mosol, akkor nem fok átterjedni sehova sem.
Szia!
Kenj rá fokhagymakrémet! És ne aggódj! Sógornőmnek is volt a terhessége elején. Ő is kente plusz vitamint szedett. A pici pedig ma már féléves. És külön törölközőt használj az arcodra, illetve a testedre.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Dohányzás terhesség alatt
- Mikor és hogy nézik 2.-ik terhesség alatti cukrot, ha az elsővel cukros voltam?
- Ha az első két terhességem alatt volt ellenanyag termelés, akkor a harmadik terhességemnél is lesz?
- Első vizsgálatok a terhesség alatt