"Első" randi (?) az exszel (beszélgetés)
Nem vagytok már suta tinik. Ráadásul nem is olyan rég párkapcsolatban éltetek. Kerek perec megmondanám neki, hogy: nézd, sajnálom, hogy szétmentünk, én szeretném ha újra megpróbálnánk. Ennyi.
Vagy visszautasít, amit tiszteletben kell tartani, vagy Ő is nyitott a dologra és akkor majd meglátjátok, hogy ízlik-e nektek a felmelegített káposzta.
A valamikor az én olvasatomban = ha másikkal, meg a harmadikkal nem jön össze...
Ha kellenél neki, akkor kezét lábát törné, hogy a valamikor az lehetőleg azonnal legyen.
Ha jelentkezik, megkérdezhetnéd, hogy miért szeretne találkozni Veled ? Barátokból van már elég körülötted ! Ha járni szeretne Veled, azt is mondja meg !
De én csak saját magamból tudok kiindulni. Minek reménykedj fölöslegesen addig, még föl nem szed valakit ?!
Viselkedj természetesen!! De hagyd, hogy ő legyen mindenben a kezdeményező! Te az ő kezdeményezéseire reagálj pozitívan, de ne reagáld túl, szerintem sem. Nyugi!!
Remélem, a túlzott féltékenységre való hajlamodat azóta kikezeltetted, mert nemhogy túlzott, semmilyen szintű féltékenység nem tesz jót egy kapcsolatnak. Miközben a saját bizonytalanságodat tükrözi.
Lehet, és kívánom nektek, hogy ez egy sikeres újrakezdés legyen.
Menj el, legyél könnyed, mosolygós, repülj, csacsogj. Túl sokat elsőre ne gondolj bele, élvezd az estét, aztán lesz ami lesz.
Ne nyomulj, ne legyél azonnal túl sok.
De az vagy! :-) Vigasztaljon hogy kortól nemtől függetlenül majdnem mindenki így van ezzel. :-))
Ja és csak az első numera után add tudtára hogy mennyire ki voltál rá éhezve.Értékelni fogja.
"Hogyan viselkedjek, hogy megnyerjem újra"
Csak természetesen. És mondd el neki amit ide írtál. Felnőtt emberek vagytok.
Azt akarja, hogy kísérd el ruhát venni, aztán üljetek be valahova beszélgetni.
Ne képzelj bele túl sokat. Ha ezt követően újra találkozni szeretne, akkor kérdezd meg, hogy mi a terve. Nem kell semmit eljátszanod.
Szerintem ő randizni hívott, csak nem merte nyíltan mondani. Két éve nem vett magának semmit ? :)
Beszélgessetek, legyél kicsit kedvesebb, mint egy haverral, mosolyogj sokat, mondd, hogy jól érzed magad vele, stb. Éreztesd, hogy többet érzel egy barátságnál ! :) És legyél csinos, nőies, ha Rád néz, Nőnek lásson, ne csak egy ismerősnek !
Mire jók ezek az ócska játszmák - főleg ebben a korban?
Nem kell szerelmet vallani, de ez a mímelt tartózkodás meg állazaság teljesen értelmetlen.
További ajánlott fórumok:
- Pasi fizet első randin?
- Az első randit lemondta.Szerintetek van értelme várni rá?
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Első randinak wellness hétvége?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?