Elrontottam. Valahogy újra kéne kezdenem. Menthető még vagy... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hát nem...
Köszönöm Neked! ☺️
Hibák. Veszteségek. Megengedni hogy fájjon.
Fontos hogy magamra is együttérzően tudjak nézni.
Köszönöm Neked! ☺️
Csodálatos!
Köszönöm Neked! ☺️
Nagyon igaz!
Hálásan köszönöm! ☺️
A remény még megvan, cél már nem nagyon.
Nagyon köszönöm a hozzászólásod! ☺️
Találgathatunk mi itt, hiába is szeretnénk segíteni... csak írt valamit, és most csak olvassa, mi mindent hordunk itt össze, anélkül, hogy bármi konkrétumot is tudnánk. Az is meglehet, hogy semmi gondja-baja nincs, csak éppen unatkozott.
Nem hiszem el, hogy tegnap d.u. 5 óra óta nem volt lehetősége benézni ide, és valamit írni.
Állítólag Edison (a villanyégő feltalálója) évekig kísérletezett, mire sikerült neki.
Minden egyes sikertelen kísérlet után feljegyezte, hogyan NEM jutott el a megoldáshoz. És örült, hogy egyel több téves megoldáson van túl. Ezt nevezik tapasztalat szerzésnek. A sikerhez meg kell tennünk a vargabetűket is!
Ha nincs cél, de van remény, akkor nyert ügyed van. Cél nélkül csak ténfereg az ember.
Kicsit pihenj, szellőztesd ki a fejed. Jó lehetőség év végén számot vetni, ami megtörtént, igaz? Most jön a terv készítése. Ne sajnálgasd magad, rajta!
Egyébként nem rontottad el. Legfeljebb hoztál néha rossz döntést, de ha elhagyod magad, az is rossz döntés lesz. Innen kell folytatni tovább, hajrá. Küldöm a négylevelűt.
Mi menthető-e? Az odaégett vacsora, sütemény, a kötés-horgolás, vagy az életed?
Persze, ezekre sem lehet választ adni, de így még kukább az ember.
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Valamit nagyon elrontottam
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Flóraszept csöppent a farmer nadrágomra....menthető valahogyan?