Ellopták az irataimat (beszélgetés)
Kedves egriek segítsetek, ha tudtok!
A mai napon Franyó Attila nevére szóló igazolványokat
/és a pénzét/ Egerbe ellopták a teherautójából. Ha esetleg valaki megtalálná az igazolványokat, kérem értesítsen. Segítségeteket előre is köszönöm szépen. Neki ez a munkája. Sajnos nem dolgozhat, amíg nem pótolja az iratokat!
Hát kezdj el számolgatni már eleve a bankkártya letiltás 5000:-(én bankomnál)!+ új kártya 3000:- személyi és lakcímkártya 8000:- körül illetékkel,Útlevél:9000:- tovább anygon ne is számoljunk de jogsi,zöldkártya forgalmi,orvosi igazolás erről arról,+ személyes holmik :SS
De igen függ az iratok mennyiségétől!
Nekem is el lopták 2005 telén mindenestől közel 50,000 ft volt mire mindent pótoltam!
Egyébként egy szórakozó egységben történt és videófelvétel is készült róla!
A hely tulajdonosától meg kaptam a felvételt azzal mentem a rendőrségre!
De ez nem bizonyíték ami a durva az egészben hogy ismertem a srácot aki el vitte és így sem hozta vissza az irataimat!:S
Szóval nem ismeretlen tettes ellen tettem feljelentést és még majdnem engem hurcoltak meg,mert ugye videó az nem bizonyíték és hogy én "önbíráskodok"!Na mindegy,újra be kellett mennem,visszavonni ismeretlen tettes ellen kellett feljelentést tennem!
Most néhány hónapja kaptam egy papírt hogy elévült az ügy és bizonyíték hiányában lezárták a nyomozást!
Éljenek a magyar rendőrök és az igazságszolgáltatás!
Várjál még 1 napot, hátha a "becsületes megtaláló" jutalom ellenében visszaadja.
Én tavaly visszakaptam, gyanítom a banda egyik tagjától.
Sziasztok!
Tud segíteni valaki? Ellopták a párom iratait ma a 3.kerületben. Elment a rendőrségre bejelenteni, letiltotta a bankkártyát..tudja valaki,hogy mennyibe fog ez így kerülni???
Amennyiben tudjátok akkor okmányosok is írjanak...
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- 6 éve ellopták az autonkat, volt rajta még hátralék. Nem kaptunk azóta semmit. Most kiküldték, hogy van 700.000 tartozásunk.
- A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet?
- Tesóm diákját ellopták, és valaki felhasználta egy bkv-s büntetésre, amire kijött egy csekk a büntető összeggel..mit tegyünk?
- Ha van rendőrségi papír arról, hogy ellopták az iratokat, akkor is kell fizetni az újakért?
- Elhagytam az irataimat. Mi a menete, hogy újak legyenek ill. mennyibe kerülhet?