Elküldtem az első jelentkezésemet. Két éve nem csinálok... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sok sikert!
Én is tök para voltam mikor önálló lábra álltam, aztán bejött, mertem, nyertem.
Arra találj ki valami frappáns szöveget hogy mit csináltál ebben a 2 évben, hátha megkérdezik a felvételi elbeszélgetésen. Ebben az esetben szerintem az őszinteség nem lenne célravezető.
Nem arra vannak a gyakorlatok, hogy szokja a tanuló a munkakörnyezetet?
Miből éltél két évig? Bocs, a kíváncsiságért, de ezt ebben az országban csak a milliomosok (vagy még azok sem) engedhetik meg maguknak
Fura, hogy ket ev utan, de remelem szerencsed lesz. Es lesz egy jo
oktatod. Mellettem senki nem volt.
Az uj munkahelyenen es vagyok a lqassu. De elfogadnak, mert uj vagyok es a beka belet is kidolgozom.
Ha már két éve nem csinálsz semmit sem, akkor minek ezt elkapkodni?
A következő két évet pedig szánd a lelki felkészülésedre, légy úrrá végre a félelmeiden.
Valamikor el jell kezdeni.
Senki nem úgy született, hogy tud mindent.
Bunkók mindenhol vannak, le vannak tojva.
Két év alatt csak egy jelentkezést küldtél be?
Ennél azért lényegesen több kell. Majd ha a századik jelentkezésed is elküldted, akkor talán majd akad is aki reagál rá és behív beszélgetésre. Addig is marad a túlzottan kényelmes mamahotel. :)
Nem kapkodtad el, itt volt az ideje. Mindenki izgul az elején, majd belejössz, csak ahhoz el kell kezdeni. ;))
Sok sikert!
Ideje volt.
Mindenki izgul,,még a nálad felnőttebbek is.
2 éve semmit sem csinálsz??? Jesszus, legalább próbálkoztál volna!
Betanítanak, majd megtanulod. Mindenhol más a rendszer, nem lesz ugyanaz, mint amit a suliban megtanultál. Majd figyelsz, jegyzetelsz (akár fejben) és rendben lesz minden. Ha hibázol, szólsz korrektül és helyre hozod, tanulsz a hibádból. Ne kapkodj, gondolj át minden folyamatot. Rendben lesz minden, sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Első randi után mennyit érdemes várni, hogy jelentkezzen a férfi?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Antibiotikumnál, ha van mellékhatás az már az első szemnél is jelentkezik?
- Általános iskola első osztályába jelentkezés, ha nem a körzetbe menne, hogy történik?
- Tanítónénik, akik írni-olvasni tanítjátok az elsősöket, kérlek, jelentkezzetek! Milyen tankönyvet javasoltok?