Elköltözöm a szüleimtől (beszélgetés)
Igen, ebben igazad van. Mondjuk ugye ott is két részletre oszlik a nép: aki nem dolgozik, koszos és igénytelen, meg pofátlan és kéregető, segélyen élő, sok gyereket potyogtató, bandába járó huligán, és van ez a másik, amelyik rendes életet él, tiszta, szépen neveli a gyerekeit.
Ez utóbbiakkal nekem sincs bajom, és biztos vagyok benne, hogy a te párod is ilyen.
az a baj,hogy én nem örülnék,hogy ha a gyerekem "tőlük" választana magának... úgyhogy én megértem szüleidet mostmár..
Biztos azért hagynák a testvéredet, emiatt a különbség miatt...
Nekem is van a környezetemben, osztálytársam volt, szerettünk együtt játszani, most a tágabb családba bekerült, nagyon jó fej csaj, jókat dumálunk. De én sem kezdenék a fajtájával.
Mindegy hagyjuk, kitárgyaltuk ezt a témát is.
Édesfelhő: hallgass a szívedre! Szerintem költözz, a szüleid meg látogasd meg gyakran és hívd fel őket.
Talán így könnyebb lesz nekik.
Ehm. . . Ez esetben megértem az aggodalmukat, bár csúnya dolog általánosítani, de sajnos az említett népcsoportban benne van az agresszivitásra való hajlam, bár nem jön elő feltétlen mindenkinél.
És tessék, ezt én írtam, ez nem rasszista. Na ugye?!
Ne haragudjatok már, de szerintetek ez segíteni fog édesfelhőnek? Hogy elkezdtek nosztalgiázni arról, hogy ti is jártatok más népcsoportból származó emberrel, és hogy mennyire pórul jártatok?
Szép bagázs, mondhatom.
Akkor vegyük még egyszer a tényeket:
- a lány 27 éves
- 1 éve ismeri a párját
- a szülei nem akarják, hogy elköltözzön.
Mi változott? Ennyire rasszisták az emberek tényleg ebben az országban? Hideg kiráz, ne haragudjatok.
ugyanez van velem is !! :D
Nálunk is elfajultak..még fiatal voltam ..16 éves azt hiszem.. tényleg nehéz volt lerázni. Volt,hogy követett..volt hogy ott volt az iskolánál..de ami a legdurvább..na akkor nagyon betojtam. 5.emeleten laktam a szüleimmel, és ott van folyosó, ahol a szomszéd csajokkal ki szoktunk állni dumcsizni, stb stb. Lenéztem , és látom,hogy a fa mögött áll valaki..na hát ki! ott leskelődőtt..aztán már láttam így többször is..apámék iskolába kísárgettek, mamám jött értem.. :D
További ajánlott fórumok:
- A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek?
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Aki 18 évesen elköltözött otthonról, de 2 hónap múlva menne vissza, azt tényleg nem kell visszaengedni?
- Szerintetek be kellene szerezzek magamnak étkészletet, konyhai kellékeket, ha még nem állok úgy, hogy férjhez megyek vagy elköltözök?
- Hamarosan elköltözöm panelbe, és kutyám is vihetem, hogy tudom szoba tisztaságra nevelni a 2 éves kutyám, aki eddig kinti kutya volt?
- Mit tegyek? Nem akar kijelentkezni. Az élettársam elköltözött, az én lakásomból. Ez volt a lakcíme, be volt jelentkezve ide.