Elkészíthetem a sütést megelőző nap a muffintésztát? Nem lesz baja? (tudásbázis)
Köszi, hogy megírtad.
Eddig csak a frissen kevert, frissen sütött véleményeket pártolták.:)
Leírnád ezt a receptet?
Ugye mondtam, hogy dupla adagot készíts:-)))
Örülök, hogy jól sikerült!
Azért ennyire nem volt súlyos:))) csak Blanka nagyon nyűgös volt előző nap és féltem, hogy nem hagy tevékenykedni a konyhában. Meg amúgy is kíváncsi voltam, hogy ha úgy adódna, bírna-e egy éjszakát a hűtőben.:))
A muffinról meg csak annyit, hogy szerintem nem lehet elrontani, jóformán mindegy, hogy mit dobál az ember össze, csak az arányok legyenek jók.
Köszi, mindenkinek.
Készítettem egyet tegnap du. 2 óra múlva már nem volt belőle.. így aztán ma reggel megint.:) Szerencsére együttműködő volt a lányom, így meg tudtam oldani.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. :)
Miért kellene előző nap bekeverni?Ez az a finomság,amit akár reggel a nagy rohanás közben,vagy este álmosan is pillanat alatt össze lehet dobni.Pikk-pakk máris kész! ;o)
köszi a válaszokat.
Csak a kislányom mellett nem biztos, hogy meg tudom oldani az összeállítást, hiába nem hosszú idő. Ha meg elkészítem hamarabb, elfogy, mire jönnek a vendégek.:))
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyorsan elkészíthető ételt főzhetnék ebédre?
- Írjünk össze egyszerűen elkészíthető meleg vacsora ötleteket!!!(Nem baj ha nem túl drága :)) )
- Mondj egy ételt, ami szerinted elkészíthető 4 főre 300 Ft-ból
- Mit főzzek hétköznap? (gyorsan elkészíthető ételeket várok)
- Tudna valaki irni 1 könnyen elkészithető sütit? Talán az lenne a legjobb, ha nem kell sütni.
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?