Éljünk a mának! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Éljünk a mának!
Éljünk a mának!-Szerintem a mában benne van a mult
a jelen és a jövő is.Mivel a belső spirituális,
szellemi,isteni részünk képzi le a gondolatunkban
a megtapasztalt érzésünket.Tehát mindent ez az isteni részünk vetít ki a fizikai síkba,amit valóságnak nevezünk.A fizikaí részünk múlandó,de
a szellemi az örök,része az egységnek ami örökké
van.A testi halálunk után a test és a szellem elválik egymástól,ugyanúgy mint születésünk pillanatában a kettő egyesül.A Biblia ezt gyönyörűen leírja a teremtés könyvében.Tehát a ma
is a tegnap és a holnap is mindíg velünk azaz bennünk van.Ezt nevezzük isteni csodának,vagyis
isten belénk lehelte az örök életet,a változás
a halál és az újjászületés képességét ezért egyiktől sem kell félni,hanem elfogadni és ezáltal
megszületik a belső harmónia,és béke amit örömként
fogunk megélni.A lelkiismeretnek is nevezzük azt
amikor azt érezzük,hogy valami nincs rendbe bennünk,ugyanis ilyenkor rossz irányban megyünk.
Felborul bennünk ez az egyensúly és ilyenkor rossz
kedvüek,depressziósak vagyunk nem vesszük észre
a belső hangunkat,szembe megyünk a természet
törvényével.Ez az isteni törvény örök,ami teremtő
erő ez maga az élet amit ha megismerünk mindig kéznél van és ezáltal lesz az életünk beteljesedett.Ebbe benne van az emberbaráti,párkapcsolati,testvéri,szülői stb...
sorolhatnám az összeset,de ami egybe kapcsolja
az egészet az az isteni szeretet,agape az önzetlen
szeret.Isten úgy szerette ezt a világot benne minket,hogy értünk adta az egyszülött fiát,hogy
éljünk benne,általa ne haljunk meg hanem éljünk
általa örökké,ha elfogadjuk ezt a törvényt.Az
egységben van a mindenség, egymás nélkül nincs egység ezért istennek minden ember fontos.
Ezt az isteni rendet meg kell ismerni ahhoz,hogy
megértsem önmagam és a másik embert,hogy tudjak
szeretni,megbocsátani,tanulni,fejlődni.Mindezt
egyedül megtanítani csak Jézus tudja a biblián
keresztül engem is ő tanitott meg,hogy megértsem
miért is vagyok itt ezen a földön.Ezek nem frázisok hanem ez az igazság.Akkor lesz teljes béke a világon,ha az értékek lesznek fontosak
számunkra és ezt megkeresi mindenki,megtanulja
neki mi a fontos és nem egymásra mutogatunk
hanem egymást segítve,szeretve élünk.Elöször nekünk kell adni és amit adunk azt kapjuk vissza
az univerzumtól,embertársainkon keresztül,de nem
biztos,hogy attól akitől kaptuk.Tehát mindenki
adjon amije van szabad akaratból,nem kényszerből,
hanem tiszta szívből.
Kedves Nelli,26 évesen?miért is a múlttal foglalkozol.
Az irásod 2/3-ban elfogott a szomorúság,Óh Istenem megint egy fiatal az élettől megcsömörlött hölgy.De ahogy haladtam tovább az olvasásban,örömmel fedeztem fel,hogy lett valaki aki átsegített a melenkonikus hangulatodon.Nagyon örültem neki.Visszafelé soha ne nézz,akarattal!úgyis eljön az az idő amikor a mult szép lassan belopódzik az életedbe és akkor már valóban csodának fogod tekinteni.Erre még várnod kell úgy kb 40 évet.
Remélem az illető személy megtanít arra is,hogy soha ne légy haragban Őnmagaddal!!!!ez mindennek a lényege,akkor másnak is megtudsz bocsájtani.
A szeretet ereje -lehet,hogy nem hiszed-iszonyatosan erős,mindent le lehet vele győzni,de hinned kell benne,ha kételkedsz megsem probáld,mert vissza üt rád.
Úgy érzem jó úton haladsz,mert ha hallod a madarakat,látod a természetet,akkor kinyilt a füled és a szemed ami a lelkedből fakad.Csodákat hallhatsz és láthatsz,Kivánom neked legyen szerencséd,egy öreg remete,gábor
Őleld át a kislányodat,csak öleld át,szivből.
Sziasztok!
Köszönöm a véleményeteket.
Csak beültem egy kávéházba, és leírtam a gondolataim.
Talán....
Vannak napok mikor olyan szépnek és meg tervezetnek gondoljuk.
De valahogy pont az ellenkezője történik.
Hiába vagyok én kedves, aranyos, ha egy valaki keresztbe tesz nekem.
A cikk írója gyorsan leírta az akkor gondoltakat, mert jó és szép dolog történt akkor vele.
De nagyon kíváncsi lennék a mostani véleményére.
Ugrás a teljes írásra: Éljünk a mának!
További ajánlott fórumok:
- Vajon meddig lehet bírni, hogy hazugságban éljünk?
- Ne másoknak éljünk!
- Mi a kispolgári élet és hogyan kerüljük el, hogy úgy éljünk?
- Élj a mának, avagy élj boldogan!
- Mi kell ahhoz, hogy regisztrált élettársi kapcsolatban éljünk?
- Igaz, hogy ha letelik a munkanélkülim, semmire nem vagyok utána jogosult?Miből éljünk?