Elhidegülés a párunktól, pedig szeretjük... (beszélgetés)
"Szerintem az semmiképp nem egészséges, ha nem közösül eleget egy pár, az legalább az egyik félnek fájó."
Ahogy nagy pszichológus elmék már leírták, az ösztön embernek (aki mindenkiben benne van) alapszükségletei->evés-ivás, alvás, szex. Ha bármelyik sérül, akkor annak hiánypótlására törekszik.
Már arra is gondoltam, hogy esetleg aki ilyen szinten elidegenedig a párjától, az nem is feltétlenül a párjától, hanem magától idegenedik el. Már nem szereti úgy magát, ami lehet akár egy hízás következménye is. Nem tartja magát olyan sexinek az ember, így nem is feltétlenül akar sexelni. Nekem is volt ilyen, csak azért írtam le. De egy kis odafigyeléssel magunk felé, szépítkezés, tornázás, stb. sokkal csinosabbnak és szebbnek érezzük majd magunkat (és persze szebbek is leszünk), többet nézve magunkat a tükörben újra fellángolhatunk mikor a párunkkal leszünk.
Szerintem az semmiképp nem egészséges, ha nem közösül eleget egy pár, az legalább az egyik félnek fájó.
Ne kezdjünk újra nyílt vitát, mert Hoxa letépi a fejünket -és nincs sok értelme se. Bár nem derül ki ki a lányod, inkább írj Sn-nek privit ha gondolod, ne robbanjon megint a hangulat.
Igazad van, a stílus bicskanyitogató, de mindig voltak, vannak, lesznek ilyenek.
Azért ha megnézed a fórum kezdését, pergő beszélgetés folyt a kiírt témáról a 47. hozzászólásig nélküled is, aztán befutottál....
a kiírt téma elúszott, a macerát megelégelők elmentek, Hoxa megjött rendet tenni és most csend van.
Mindegy tényleg remélem hogy holnap folytatják a megkezdett témát...
Nicsak milyen csend-rend lett itt mire megvacsiztam.
Csak már azok sincsenek itt akik indították a topicot, na de hátha holnap visszanéznek.
A portál szabályzata szerint járok el, amit mindenki elfogad azzal, hogy használja azt, te is.
Ha még egy esetben direkt provokáló hangnemű hozzászólásaiddal tönkreteszel akár egyetlen fórumot is, a tagságod azonnal megszüntetem.
Aki pedig akár a provokációk hatására is olyan szinte ereszkedik, ami szintén sérti a szabályzatot, annak a tagsága szintén megszüntetésre kerül. Nem kell egymásra mutogatni, mindenki a saját hozzászólásai után vállalja a felelősséget!
Részemről itt befejeztem.
Most már abbahagyni! Menjetek a sanyás fórumra! Ezt a topikot már teljesen tönkretettétek.
Sn, vegyél vissza, mert ki leszel rakva. A folyamatos provokálásodra már annyi panaszt kapok, hogy tele a levelesládám. Tiltás lesz a vége.
Jól értem, hogy azzal magyarázod az alpári szitkozódásodat, utalásaidat arra, hogy dögöljek meg, hogy én váltottam ki belőled azt, ami nincs meg benned, hanem inkább bennem, de mégis belőled buggyant ki miattam?
lehet nevetni?
Az a baj, hogy hiába van ezer fórum, az ilyen kötözködőgépek mint Sn199 mindenhová befurakodnak.
Nem a beérkező információk zömét akarom (vagy akarnánk többen) letiltani, csak a fent említetthez hasonló provokátorokat, akik mások bosszantásával szórakoznak.
Amúgy igazad van amit a második bekezdésben írtál.
Megoldás lenne ha egyszerűen nem reagálnánk az ilyen provokátorokra, csak ezt nem tudja mindenki megtenni.
Lehet, hogy csak engem nem zavar a jelenléted? Végre van kivel kicsit máshogy is fórumozni. :P Szeretem a sokféle embereket, ezek a fórumok meg általában olyan unalmasak - vagy csak én nem találok elég jókat, de mindig belanyhulnak.
Szóval engem a trágárság se zavar, semmi, ami már túl obscene, arra nem figyelek oda.
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Mennyire szeretjük, vagy csak muszájból végezzük a házimunkát? Ki rendmániás, és ki az, aki elviseli a káoszt maga körül?
- ... az elhidegülés jelei?
- Egy fedél alatt, mégis külön kasszán élni a párunktól
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?