Elhanyagolt nők klubja (beszélgetés)
Hát te úgy vagy hülye, ahogy vagy!!!
Semmit sem tudsz, de kitalálsz meg nem történt dolgokat és vádaskodsz. Elképesztő!! Hihetetlen agresszivitást olvastam ki soraidból.
Ez mekkora már!
"És a tükörbe nézve Te mit látsz?!: mert remélem, hogy,egy féltékeny, gonosz boszorkányt, aki utálja a gyerekeket, és ha sajátot sem akar, miért vágyna a máséra?! De az ég szerelmére, akkor miért nős-gyerekes férfiak után kuncsorogsz? "
Te birka!! Nem vagyok gonosz boszorkány. Normális és toleráns vagyok. Nem ismersz.
Nem utálom a gyerekeket, nekem is van kettő, 20 évig házasságban és családban éltem. Amúgy semmi közöd hozzá.
Nős gyerekes férfiak után kuncsorgok?? Te mi a szarról beszélsz beteg ember?? MI???
Ennek a fazonnak nem volt felesége, elvált volt!!! És nem kuncsorogtam uta!! Ö keresett, ő akart engem midnenáron!! És elfogadtam a közeledését.
Amúgy az egész kb 2 hónap volt, a gyereket senki nem dobálta sehova sem és nem veszekedtünk a gyerek előtt, sőt, ha nem volt ott, akkor sem!!! De persze neked szép szines képzelőerőd és fantáziád van. Azt is látod, és arról is tudsz, ami meg sem történt.
Hihetetlen primitiv, agressziv, köztözkodő és idegbajos vagy. Szállj le a magas lóról és te nézz tükörbe, ha tudsz, majd köpd szembe magad helyettem is. Idióta!
Nem a pasi volt "szerelmes" a lányába, hanem te voltál féltékeny rá:(
És biztos, hogy megvolt rá az oka is: először is nem volt elégedett a viselkéseddel, mert önző voltál. :((( A másik, amit szégyenletesnek tartok (ezt már a szerelmi háromszögetekre), hogy a saját hatalmi harcaitokra a gyereket használtátok eszközként. Mit gondolsz, mit érez, és miben nő fel az a pici 3 éves, aki csak azt látja, hogy dobálják, és folyton miatta acsarkodnak, pedig nem is érte harcoltok. Sőt: egyelőre ezt még nem érti, csak azt, hogy ő valamiért rossz?!
És a tükörbe nézve Te mit látsz?!: mert remélem, hogy,egy féltékeny, gonosz boszorkányt, aki utálja a gyerekeket, és ha sajátot sem akar, miért vágyna a máséra?! De az ég szerelmére, akkor miért nős-gyerekes férfiak után kuncsorogsz?
És ne az a szülő szégyellje magát, akinek mindenek előő való a gyereke, hanem az, aki nem!!!
És tényleg jól tetted, hogy elkergetted... nem nem magadnak tettél szívességet, hanem nekik...
Volt egy pasim régebben, hasonló volt a helyzet. A gyerek midnenekelőtt. Ez családban rendben is lenne. De egy iyle n kapcsolatban.. Gyakorlatilag szerelmes volt a gyerekébe, aki 3 éves kislány volt, az ő hercegnője. Mindent alárendelt a gyereknek. Semmi programot nem lehetett csinálni a gyerek nélkül, és ha bármit megbeszéltünk, a gyerek miatt képes volt az utolsó pillanatban is lemondani.
Besokalltam, és elkergettem. Jól tettem.
Ötlet? A szitu ismerete nélkül?
Csak komolytalan ember ötletel ilyenkor.
vannak programjaim, dolgaim
Ennek ellenére úgy érzem, alap, h nem késik órákat, vagy ha igen, akkor ír egy smst.
1 éve együtt vagyunk, de a volt nejével továbbra is reggel beszéli meg, h aznap elhozza a gyereket, akkor is, ha programunk van délutánra.
péntek reggelre még nem tudja megmondani, h mikor hozza el hétvégére a gyerekt...
csütörtök reggel azt mondja, menjünk el szombaton ott aludni valahol, csütörtök este már úgy dönt, inkább elhozza a gyereket.
Ha programot szervezek, és mégis ő is ráérne, akkor dühös... Hát elég volt... :(
Van elhanyagolt nő, de az más tekintetben sem tudja érvényesíteni önmagát.
Én nem "klub tagként" szóltam ide.
Elég talpraesett vagyok, talán tudok ötleteket mondani.
Hmm.., ez jó helynek látszik...
Ide kell jönni portyázni? :))