Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elhagytam a Rossmannos kártyám, mi a teendő ilyenkor? fórum

Elhagytam a Rossmannos kártyám, mi a teendő ilyenkor? (tudásbázis kérdés)

2022. júl. 8. 13:12
Jelezd a Rossmann ügyfélszolgálatán - szerintem.
9. Napsugár8 (válaszként erre: 2. - Dfc04c70e4)
2022. júl. 8. 06:53
Ez is jó válasz!
8. Napsugár8 (válaszként erre: 5. - Rabankari)
2022. júl. 8. 06:51
Szép válasz! (Lehet így is)
7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 7. 21:32
Fórumot nyitni, hogy más kikeresse neked, hogy mit is kell csinálni.
6. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 7. 21:05

A Google a barátod.

Megmondja neked.

De egyszerűbb ha más néz utána.

5. rabankari (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 7. 20:59

Abban az esetben, ha plasztik kedvezménykártyád megsemmisült, elveszett, vagy megrongálódott, úgy jogosult vagy új – akár plasztik, akár virtuális - kedvezménykártyát igényelni. Ha az új kedvezménykártyán szeretnéd a korábbi vásárlásaid összegét, illetve a megszerzett kedvezményeket jóváíratni, akkor kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk kal és igazold személyazonosságodat. Ezt követően az ügyfélszolgálatunk új, személyre szabott plasztik kedvezménykártyát küld, vagy virtuális kedvezménykártyát készít majd Neked, melyen jóváírja a korábbi kedvezménykártyádhoz kapcsolódó előnyöket.

Abban az esetben, ha úgy döntesz, hogy virtuális kedvezménykártyád helyett plasztik kedvezménykártyát szeretnél, amelyen szeretnéd a korábbi vásárlásaid összegét, illetve a megszerzett kedvezményeket jóváíratni, úgy kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk kal és igazold személyazonosságodat. Ezt követően az ügyfélszolgálatunk új, személyre szabott plasztik kedvezménykártyát küld majd Neked, melyen jóváírja a korábbi, virtuális kedvezménykártyádhoz kapcsolódó előnyöket.

4. dfc04c70e4 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 7. 20:45

Nem rosszindulatból írtam.

Legegyszerűbb megoldás lenne. Nem gondolod?

2022. júl. 7. 20:43
Köszönöm a választ 🙂
2. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 7. 20:42
Kérdezd meg az üzletben!
2022. júl. 7. 20:35
Elhagytam a Rossmannos kártyám, mi a teendő?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook