Elhagytam a Rossmannos kártyám, mi a teendő ilyenkor? (tudásbázis kérdés)
A Google a barátod.
Megmondja neked.
De egyszerűbb ha más néz utána.
Abban az esetben, ha plasztik kedvezménykártyád megsemmisült, elveszett, vagy megrongálódott, úgy jogosult vagy új – akár plasztik, akár virtuális - kedvezménykártyát igényelni. Ha az új kedvezménykártyán szeretnéd a korábbi vásárlásaid összegét, illetve a megszerzett kedvezményeket jóváíratni, akkor kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk kal és igazold személyazonosságodat. Ezt követően az ügyfélszolgálatunk új, személyre szabott plasztik kedvezménykártyát küld, vagy virtuális kedvezménykártyát készít majd Neked, melyen jóváírja a korábbi kedvezménykártyádhoz kapcsolódó előnyöket.
Abban az esetben, ha úgy döntesz, hogy virtuális kedvezménykártyád helyett plasztik kedvezménykártyát szeretnél, amelyen szeretnéd a korábbi vásárlásaid összegét, illetve a megszerzett kedvezményeket jóváíratni, úgy kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk kal és igazold személyazonosságodat. Ezt követően az ügyfélszolgálatunk új, személyre szabott plasztik kedvezménykártyát küld majd Neked, melyen jóváírja a korábbi, virtuális kedvezménykártyádhoz kapcsolódó előnyöket.
Nem rosszindulatból írtam.
Legegyszerűbb megoldás lenne. Nem gondolod?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt, én elhagytam, mégis visszavárom
- Mi a teendő, ha elhagytam a személyi igazolványom?Mi a hivatalos procedúra ilyenkor?
- Ha letiltattam a telefonom, mert elhagytam, visszakapcsoláskor kell e fizetni?
- Használ valaki Rossmannos naptejet? Tapasztalatok?
- Honnan lehet 10%-os kedvezményre jogosító Rossmannos kupont szerezni?
- Milyen az új Rossmannos pelenka? (premium)