Elfertőződött rovarcsípés. Mit tehetnék vele? (beszélgetés)
Menj egy másikhoz!
Nem szabat könnyelműen venni, és semmilyen orvosi dolgot nem szabad ilyen helyen tanácsolni , tanácsot kérni!
Kedves Péter Elemér!
Köszi az építő jellegű hozzászólásodat!
Máskor ha ennyit tudsz hozzátenni az eddigiekhez, talán inkább tartsd meg magadnak!
Igazad van, hogy törölted a receptjeidet, most így kiderül, h még jó, h nem volt alkalmam kipróbálni: még nagy jóindulatodban megmérgeztél volna.
Ha vetted volna a fáradtságot, h elolvasd az első hsz-t, talán feltűnt volna , h jártam orvosnál.
Orvoshoz már elment volna, ha felfogná az állapotának súlyosságát!
Írtam néhány receptet,de lehet hogy megpróbálta volna, így inkább töröltem!
Menj mielőbb orvoshoz, vagy ügyeletre ma és ott fogsz kapni egy injekciót. Valószínű, hogy pók csípett meg.
Egyik ismerősömmel is ugyanez történt kétszer is és annyira fájt, feszített már neki, hogy ügyeletre kellett mennie.
Mindenféleképpen menj mielőbb!
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam tegnap belelépett egy drótba ami kb. 1 cm-re bement a bőre alá. Ha elfertőződik, akkor mennyi idő után indul el a csík?
- A munkahelyemen elveszett egy csomag, benne egy személy étkezési utalványaival. Ki akarják velem fizetetni, de én nem akarom. Mit tehetnék?
- Gerincműtét utáni elfertőződés/Tapasztalatok
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- A barátnőm szakítani akar velem, már nem annyira szerelmes belém mint eleinte. Mit tehetnék?
- Gyömbér színű színezőtől szürkés-zöldes lett a hajam. Mit tehetnék vele itthon?