Elfelejtett jelszó, nem tudok belépni a gépembe, mit tegyek? (tudásbázis)
Nem tudom ,hogy mit védett akkor le:(
Semmire nem emlékszik ,Én is adtam a tippeket,hogy nem-e esetleg nagybetűre van állítva.
A legviccesebb reggel 8 -kor még beszéltünk skypen,akkor még tudta .Most kb 2 órája hívott fel ,hogy nem tud belépni.Már annyi tippet adtam ..
De nem az a baj ,hogy hibásan írja be 8az a kisebb gond lenne)Nem tudja mit kell beírni halvány lila gőze sincs.Mintha évek óta nem használta volna:(És még fel se rta sehova.Semmi egy nagy feketeség a fejében:)Ha már valami közelebbit tudna akkor könnyebb lenne.
Akkor a rendszergazda fiókot jelszavazta le?!
Még egy ötlet, aztán passz... valamire biztos emlékszik... nem lehet, hogy véletlenül hibásan írta be, most meg jól, és azért nem fogadja el?... kisbetű-nagybetű, számok, helyesírási hiba?!
Hát nem sikerűlt:(
Nem jön fel semilyen ablak...Annyit ír ,hogy a felhasználónév jó a jelszó nem.
Szia!
Köszi bedikrálom Neki telefonon amit leírtál .
Az Ő gépe és Németországban van Én pedig Bp-en. 2 külön gépet használunk nem kutakodni akarok a dolgai közt.
Felhívott telefonon ,hogy elfelejtette a jelszavát.
Tegnap reggel tette rá mára meg elfelejtette:(
(erre nincs mit mondanom)....
Sajnos nem írt emlékeztetőt (nem is kétre tőle a gép).
jelenleg külföldön van felhívott telefonon ,hogy nem tud belépni a gépbe mert elfelejtette a jelszót.Nekem is az emlékeztető jutott eszembe de nem kért a gép így nem is írt semmit.
Valami értelmesebb megoldást szetenék ,azért is írtam ide.
Köszönöm
Amikor kéri a jelszót, nyomj egy entert. Akkor kiugrik egy ablak, ide írd be nagy r-rel, hogy Rendszergazda. Enter. Akkor előjönnek a felhasználói fiókok. Itt ki tudod törölni a jelszót, és tudod használni a gépet :)
De mit fog ehhez szólni a férjed?! :)))
Sziasztok!
Javtanék a párom tegnap jelszóval levédte a laptopját és elfelejtette a jelszót:(
Ilyenkor mit lehet tenni?
Köszönöm ha segítesz
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok belépni az iwiwre, mert nem megfelelő az email vagy a jelszó.Mi a baj?
- Win7 starter új gépemen jelszót állítottam be, de elfelejtettem, mit tegyek?
- Nem tudok belépni a gmail-embe, azt írja ki, hogy a jelszó nem jó, pedig 3 éve az. Hiába írom be az utána megjelenő betűhalmazt. Mi az oka?
- A Magyar Lakóautó Klubba az elfelejtett jelszót hogyan lehet újra megkérni?
- Tudja valaki, hogy lehet letöröltetni magunkat a my-vip-ről? Elfelejtett jelszó, stb.
- Hogyan tudnék belépni a Freemail fiókomba, ha elfelejtettem a jelszavam és jelszó emlékeztetőm sincsen?