Nem tudok belépni az iwiwre, mert nem megfelelő az email vagy a jelszó.Mi a baj? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Barátomnak és anyukámnak se sikerült több hétig belépni, pedig jó volt a jelszó és az email cím is. Megváltoztatták a jelszavukat, és így már sikerül. Próbáljátok ki. Hátha Titeket is beenged így.
Sziasztok!
wanda! Ugyanez a problémám :( Nincs megoldásom egyelőre. Már nem először történik. Volt, hogy pár napig nem tudtam belépni, azután újra beengedett. Azután megint nem tudtam belépni...
pontosan! Lejjebb leírtam, mit kell ilyenkor tenni. rámész,mintha új jelszót szeretnél, de ez nem azt jelenti,h meg is kell változtatni a jelszódat, viszont csak így enged be.
aztán gondol egyet, és kövi alkalommal lehet,h beenged. pl velem volt ilyen. ( egyébként velem kb szeptember-október óta csinálja ezt...senki mással a családból. Mondtam is: engem biztos nem szeret az iwiw )
Az is jó ha ugyanazt a jelszót adod meg,el fogadja úgy is érdekes!
Én mindíg így csinálom,különben már nem tudnám fejben tartani mikor melyik jelszóval léptem be!
Nekem már vagy 3 szor kellett jelszót módosítanom,így álltalában be enged!
Szóval jelszó módosítás és azzal be enged!
Naggyon gáz és bosszantó!
szia.
nekem is mindig ezt írja ki. írtam az iwiwnek, azt írta ez egy hiba,amit próbálnak megoldani.
a teendő: "Elfelejtette a jelszót?"-ra katt, add meg az emailcímedet, ahova mehet a jelszóváltó kód. Menj a megadott emailcímedre, lépj be, aztán ott katt a linkre. NEM KELL jelszót váltanod, így viszont beenged,mert "mintha" váltanál :) Legalábbis én így szoktam
Milyen böngésződ van?
Engem már egy hete nem enged be a Firefox,pedig már új jelszót is váltottam.Csak az Explorer-ről tudom megnyitni.
Sziasztok!
Én se tudok napok óta bejelentkezni!Idegesítő egy kicsit.
További ajánlott fórumok:
- Elfelejtett jelszó, nem tudok belépni a gépembe, mit tegyek?
- Nem tudok belépni a gmail-embe, azt írja ki, hogy a jelszó nem jó, pedig 3 éve az. Hiába írom be az utána megjelenő betűhalmazt. Mi az oka?
- Facebookról hogyan kell másik emailről, más jelszóval belépni, mert automatikusra van állítva a sajátom?
- Nem tudok belépni a facebookba, nem fogadja el a jelszavam. Az email fiókom megszűnt, így új jelszót sem tudok kérni.
- Egész nap nem tudtam belépni simán csak jelszómódosítással a Hoxa üzenetére kattintva szerintetek mi lehet elnyomtam valamit?
- A héten nem tudok belépni Iwiwre. Miért?