Életmódváltással a cél heti fél-1 kg mínusz. Tarts velem! (beszélgetés)
én 1550 kcalt engedélyezek magamnak naponta úgy, hogy semmi sport..még távolbanézés sem..most egy hétig káposztalevesen próbálok élni, meglátom a hatását..egy-két kiló veszteség a nagy vendégjárás előtt nem árt. remélem nem jön vissza.
ezzel a napi kalória bevitellel heti 0,5 kg talán leugrik..
szerintem
Még csak az kéne!
A szánom 150 kg.-ra van kalibrálva.
A mozgást egy kicsit megnöveltem, viszont a kaját visszavettem 650-700 kalóriára.
Nagyon jól haladok, de keményen edzek is minden nap.
Nagyon ügyes itt mindenki, úgy látom:)
Én igazából hétfőn vágtam bele a fogyókúrába, kedd reggel -40dkg-nál jártam. Elkezdtem futni is, de sajnos azt fel kell adnom amíg nem lesz megfelelő cipőm (rettentően fájnak tőle a térdeim, bokáim). Mellé számolom a kalóriákat, remélem eredményes leszek:)
Régen jártam erre, de látom más is.
Eddig 7 kg fogytam.
De csend van itt.Ki h halad? H mén a sportolás?
Én lassan de biztosan haladok december óta -16kg tartok.Még hátra van 32kg amit le kell adnom akk elégedet leszek.A sport beiktatása nehézkesen mén,de remélem idövel azt is sikerül majd rendszeresitenem.
Neken nagyon bevált a fehérjepor reggel -este, ebédre leves, tészta nélkül.
30 perc vibrációstréber, 30 perc eliptikustréner,súlyokkal is tornázok,sétálok, túrázok, 3 naponta szaunázok.
Mindent megteszek a siker érdekében.
Ne haragudj, azt kell mondjam: ez baj.
Mert ha rutinos vagy, az azt jelenti, hogy eddig egyszer sem sikerült tartanod a súlyod.
Remélem, most másképpen lesz :D
Gratulálok.
Nekem is meg van az első 5 kg.
90 kg-ból, fehérjeporral.
Rutinos fogyókúrázó vagyok.
Dettó :D tőlem is megszokták kérdezni: még paleozol?
Mire én: én már így maradok :DDDD
Sportolás nincs mindennap :D kell a szünnap. Nekem legalábbis :D
Dehogy röhöglek! sőttt simán megértelek :D
Remélem rátoltad a lábára a pultot :DDDD
Hát, röhögj ki, de múltkor, mikor az egyik ügyfél nekem tolta a pultot, meg ordítozott, nyertem egy kis önbizlmat abból, hogy mostanában súlyzós edzéseket is csinálok.
:P
Én, ha nincs időm főzni veszek egy kornspitz kiflit rakok hozzá csirkemell sonkát zöldséget, light sajtot, és kész.
Vagy megsütök két tojást, és abonettel zldséggel megeszem.