(Élelmiszer)-Laboráns képzéshez, tudnátok könyveket ajánlani? (tudásbázis kérdés)
Erre mit mondjak. Ha még egy vacak könyvnek sem tudsz önerőből utánajárni, akkor...
Segítenénk, de minek.
Próbálj meg legalább egy telefont az iskola felé.
Lehet, hogy ők barátságosabbak, mint te és adnak felvilágosítást. Nagyon gyámoltalannak nézel ki.
(Könyv címet kértem javaslatra.)
Képző iskola itt a városban nincs, felnőtt képzésről van szó, amihez könyveket valószínűleg akkor adnak csak ki, ha már tanulója leszek/vagyok az intézménynek.
Őtletet kértél és adtam.
Adok másikat is. A képző iskolába menj be és vásárold meg a tankönyvet. Gondolom adnak el annak is, aki még nem tanulója az intézménynek.
Most te jössz ! Mit nem írtam jól ?
Talán ezen túl vagyok már, és mivel 1000 éves könyveket dob ki a GOOGLE, gondoltam egy hozzá értő ír nekem javaslatot.
De a kötekedés megy ezerrel...tipikus.
Nem értem miért itt és miért nem a Google keresőben teszed fel a kérdésedet. Ott a válasz, csak keresni kell !!!, ne légy rest.
Ezt írd be.
élelmiszer laboráns tankönyv
Új munkaterületen szeretnék dolgozni. Ez nem más, mint az élelmiszer - laboráns. Van némi ismeretem benne a középiskolás korszakomból, de azt akkor csak érintőlegesen vette át a tananyag.
Mindig is érdekelt, de most szánnám rá magam, hogy jobban beleássam magam és tanfolyamot is kezdenék szívesen. De addig is könyveket olvassgatnék a témában. Ötletek?