Elektromos seprűről véleményeket várok?! (beszélgetés)
Rehabilitálom az elektromos seprűmet.
Harmadik napja a cipőtalpakkal behozott sárdarabkák gyors felszámolása érdekében közvetlenül az ajtó mellé telepítettem. És így, hogy kishíjján átesem rajta, használni is kezdtem. Gyorsabb kényedlmesebb, mint a partvist vagy porszippancsot elővenni.
Nekem van, nagyon szeretem.Szerintem ahol padlószönyeg van ott kimondottan előnyös.
Mindennap nem szedem elő a porszivót, de az fél perc alatt minden reggel összeszed mindent ami a szőnyegen látszik. Persze a porszivót nem helyettesiti, de mellette elég hetente egyszer pórszivózni.
Én mindennap használom!
Az elektromos seprű meg a vezeték nélküli porszívó, semmit nem ér!!! Ne vegyél!!!!!!
Én anno vettem mindkettőt, mert úgy gondoltam jobb-könnyebb mint mindig a porszívót rángatni magam után..
Tévedtem, gyenge teljesítmény, szinte NULLA szívóhatás!
Jaj, tényleg! Nekem is van :)
Hamarabb kapom elő a partvist, mint az elektromos seprűt. Ha nagyobb gáz van, akkor úgyis kell a porszívó.
Két porszívózás között elmegy. De köze nincs a porszívózáshoz. Ha a szőnyeg felületén van valami, és nincs megtapadva, akkor felszedi, de ha kicsit is megtapad, vagy netán rálépnek, már nem fogja.
A kövön, padlón sokkal jobb a teljesítménye.
lektromos seprűt szeretnék de nem tudom jó-e?
Azt szőnyegen is lehet használni?
További ajánlott fórumok:
- Tesco Baby elektromos sterilizálóról mik a vélemények?
- Mi a véleményetek az elektromos hintáról?
- Mi a véleményetek az elektromos lakásillatosítókról? Használja valaki?
- Tapasztalatokat várok Vileda elektromos seprűről!!! Akinek van vagy volt írjon, pozitívumok és negatívumok is érdekelnek.
- Valós vélemények az elektromos fűtésről
- Mi a véleményetek az elektromos seprűről?