Mi a véleményetek az elektromos hintáról? (tudásbázis)
Nekünk is négy elem kell bele ahhoz, hogy hintáztassa, szóval elvileg akkor csak tartós. :) Én attól féltem, hogy ezentúl hetente mehetnek majd elemet venni.
Meg külön elem kell a zenéhez, fényekhez.
Úgy látom, hogy mindenki meg van elégedve vele, akinek volt, örömmel hallom.
A pihenőszék amúgy mire való?
Köszi szépen, ezek szerint hasznos lesz, a gyerek is el lesz és az anyának is lesz ideje egyéb dolgokat is csinálni, mint babázni. Viheti mindig magával abba a szobába, ahol dolga van és a gyerek is jól fogja érezni magát. Persze gondolom ezt se szabad túlzásba vinni. :)
6 fokozatban hintáztat, 10 zene van rajta, világítós figurák is vannak rajta, elől egy madár, ami a hintázás hatására csapkodja a szárnyát, oldalt meg két játék foggantyúval, amit ha meghúz a gyerek, akkor hangot ad ki. Szerintem csupa jó móka lesz a babának. De lehet, hogy innentől kezdve csak ebben fog elaludni.
Milyen gyakran kellett nektek elemet cserélni?
Nekünk Fisher Price esőerdő hintánk volt. Nagyon szerettem, és a fiam is. Meg tudtam mellette csinálni a dolgomat, el volt benne, már 6 hetes korától. Két fokozatban állítható a háttámla, hinta és bölcső funkció is van rajta, zenélhet, foroghat rajta forgó, etetőszéknek is jó volt eleinte.
Kicsit drága volt, de én nem bántam meg, nagyon hasznosnak találom.
További ajánlott fórumok:
- Tesco Baby elektromos sterilizálóról mik a vélemények?
- Mi a véleményetek az elektromos lakásillatosítókról? Használja valaki?
- Kinek mi a velemenye az elektromos mellszivokrol?
- Valós vélemények az elektromos fűtésről
- Mi a véleményetek az Arti típusú pihenőszékről és az elektromos hintáról?
- Mi a véleményetek az elektromos rovarcsapdákról?