Elektromos páramentesítőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok a teljesítményeiket illetően. Van valakinek tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
A ruhaszárításra és a dohos szagra tökéletes megoldás az infrapanel fűtés...
Köszi a hozzászólásokat mindenkinek!
Na ma vettünk egy 400W-os párátlanítót, 3 órája megy, de még 1 csepp vizet se gyűjtött össze. Szerintetek ez normális?
Szia!
Mi is harcolunk a párával... egy tégla épületben lakunk. Teljesen felújítottuk a lakást, járólapozás, betonozás, falakat tettettünk arrébb, kicseréltettük a nyílászárókat műanyagra és a nikecelt tetettünk a plafonra. Sajnos sok volt a vizes munka a lakásban. Azóta gyönyörű a lakásunk, de párás, sőőőt penészesek is lettünk. Rengeteget szellőztettünk, főzésnél megy a páraelszívó ezerrel, kizárólag kint szárogatok.. mindhiába. Mi azt csináltuk, hogy vettünk Henkel-es ceresit pára stop tablettákat, meg hozzá tartót és bejött!!! Rengeteg vizet szív el, nekünk bejött. Lényegesen kisebb beruházás mint az elektronyos megoldás. De kinek mi.. remélem tudtam segíteni :)
Pucoljon a pára!!!!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Egy tanácstalan lány története
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Van valakinek tapasztalata elektromos páramentesítő használatával kapcsolatban?
- Elromlott az elektromos páramentesítő készülékünk. Tud valaki szerelőt GY-M-S (vagy környéke) megyében?