Elegem van a sok szekálásból és mától koplalni fogok. (beszélgetés)
:DDDDD
Szerintem is nagyon jól nézett ki!
DE hát ugye a család véleménye egyes népcsoportokban sokkal jobban motiváló...
Lehet, hogy már teljesen elfogyott? :)
Bár szerintem akkor sem nézett ki rosszul!
Jaja :)
Nekem az egyik kedvencem a jégsaláta+főtt tojás szeletek+ reszelt sajt saláta, ez nyakonöntve joghurtos ezersziget öntettel. Nyam-nyam :)
A főtt tojás is jó a salátákkal.
Én pár napja voltam gyalogolni futópadon. Azon beállíthatod a sebességet. Nagyon jót tesz, agyban is kikapcsol tejesen.
Jó sok ötlet,van bőven miből választani,és a csupa rossz kaják árából bőven kifér
A főtt tojás eszembe sem jutott,na majd eszembe fog ha már unom a sablonos kajákat:)
Igen, valami grillezett sovány hús az még jobb pluszban, csak én nem bírom az ízét, és próbálom mással laktatóbbá tenni. :)
Ha nagyon éhes vagyok, azért kenek magamnak kenyeret (tk tönköly vagy tk búzalisztes), de van hogy puffriszt kenek meg valamivel.
Én azt se tudom, mi a nadrágméretem...komolyan :D
Felpróbálom, jó, jöhet :D
Szerintem kicsi csúszás nem vészes. De az már furcsa lehet a szervezetednek, ha egyik nap 7-kor reggelizel, másik nap 12-kor és ha ezt huzamosabb ideig tartod.
Én amúgy estére nem nagyon élvezem a gyümölcsöt. Lehet, én vagyok ilyen félresikerült, nem tudom. Nem laktat és fél óra múlva korog a gyomrom. A zöldségektől sokkal jobban telítődök (hmmm..egy finom ezer szigetes jégsaláta+ szeletelt főtt tojás saláta :) ).
Köszönöm,de fogyni akarok,hogy újra 29-es nadrágot tudjak hordani mert most kb 31 kell,mondjuk most híztam 3-4 kg de meg volt rá sajnos az okom,és a farmer nadrágjaim ha rám is jönnek szorítanak és nekem úgy kényelmetlen.
Tele vagyok erővel ehhez,és meg is akarom csinálni de egy valamit félek attól,hogy el kezd majd ereszkedni a karomon a bőr,de szerintem majd beszerzek súlyzót és akkor nem.
Jelenleg én is szobabiciklizek, egy ideig félre kell tennem az erőtlető edzéseket. De ezzel is kellően le lehet fáradni, ha pl intervall edzést csinál az ember. Az halálos :D
Teljes kiőrlésű liszt már egy fokkal jobb, de még jobb a még lassabb felszívódású liszt. Pl.: teljes kiőrlésű tönkölyliszt vagy zabpehelyliszt vagy zabkorpa vagy hajdinaliszt.
Akarat erővel kibírom,hogy ne egyek este 6 után főleg ha van egy kis gyümölcs és víz:) az a jó,hogy maximálisan támogatva vagyok ilyenkor persze csak egy ember felől:)
Szerintetek az lényeges,hogy minden nap egy időpontban egyek? Mert nem jön össze,mert össze vissza kelek:(
Köszönöm a válaszokat,igen ezt szeretném és van is teljes kiőrlésű lisztem tesóm véletlenül azt vett a boltba de most már örülök neki:)Tegnap előtt a nokedli tésztát is azzal csináltam és finom volt:)
A bicajjal akarom kezdeni,és unalmamban is tekerni akarok:) Azt hallottam itt:) hogy ezt kifejezetten a lustáknak találták ki:)
A párom azt mondta,hogy ő eljönne velem futni,de nem várhatom el,hogy 10-12 óra fizikai munka után eljöjjön futni,akkor meg még hamarabb elaludna:)
Ja és ő 1 év alatt mióta velem van több mint 20 kg fogott:)
Ez az este 6 után nem evés függ az életviteltől. Mert aki későn fekszik, annak durva szenvedés, mert bőőőven megéhezik 6 után. Főleg ha lightosat vacsorázott.
Én átlagosan 1-2kor fekszek, igaz, később is kelek, tehát nálam a reggeli kb 9-10 körül van (ha edzek, akkor még később), ebéd is csúszik így (2-3 fele), és a vascora is. Nem vagyok követendő példa, de ha nekem kéne reggel 7-8kor reggelizni, dél körül ebédelni és max 6kor utoljára enni, azt nem bírnám.
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van!!
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!
- Mit csináljak öcsémmel? Már elegem van
- Tudtok-e olyan méregtelenítést, ami során nem kell koplalni és nem kell rosszízű kotyvalékokat inni?