Elcsodálkozom, hogy látok kicsit túlsúlyosabb hölgyeket... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
5. Alnisa
júl. 31. 07:33
Nekem is összeérnek a combjaim, én szoknya alá veszek rövidnacit, hogy ne dörzsölödjön ki.
Akik forró naciba vannak hasonló paraméterekkel, nekik nem értem, hogy nem dörzsölődik ki.
Az izzadás meg szerintem nem feltétlenül túlsúly kérdése, mert én pl izzadós vagyok a 63 kg-al is, meg 50 kilóval is az voltam. De látok nagy darab nőket, akiken még egy lehelet "pára2 sincs :)
júl. 30. 19:10
Azert mert igenyesek, odafigyelnek magukra. En is tulsulyos voltam 30 eves koromig es sosem folyt rajtam az izzadtsag +20 kgval sem.
3. xochipilly
júl. 30. 15:51
Inkább érjen össze a combom (162/71, mindenki döntse el ez mennyire dagadt kategória) mint hogy - apukámat idézve - "a nyúl átszaladjon" a lábaim között. Nem tudom ez mióta szépséghiba. Valószínűleg azért nem folyik róluk az izzadság mert igenis felveszik azokat a lenge nyári ruhákat ugyanis a kánikulában (EGÉSZSÉGÜGYI okokból) MINDENKINEK a laza, bő ruházat viselése ajánlott.
2. Amaunet
júl. 30. 15:26
Már régóta használják a nők a csombvédőt, viselnek száras bugyikat.
júl. 30. 15:26
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Teherbeesés túlsúlyosan
- Szerintetek, aki túlsúlyos az biztos, hogy sokat eszik?
- Gyermekvállalás túlsúlyosan
- Extrém túlsúlyos férj
- 165 cm-es magas nő hány kg-nál számít túlsúlyosnak?