EKG Holter monitorozáskor be kell feküdni a kórházba? (tudásbázis)
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy másfél éves gyereknél hogy zajlik a Holter felhelyezés? Bent kell aludni a kórházban? Nem tudom elképzelni, hogy hogy magyarázzam meg neki, hogy nem szabad letépkedni magáról.
sziasztok.
kérdésem: holtert hogy kaphatok? most voltam ekg-n, de az egész komolytalan volt.
a háziorvos utalhat holter vizsgálatra? vagy csak akkor, ha pocsék az ekg?
az nem a holter, hanem a 24 órás vérnyomásmérő!
a holter 24 órás EKG
Nincs mit.
Hat a sok kábel engem is zavart,meg a tappancsok irtaltak a bőrömet.Alig vártam hogy levegyek de kibírható.Nekem mar 2x volt.
Szia!
Nem kell befeküdni. A kardiológián felteszik a készüléket és mehetsz haza. Nekem jegyeznem kellett egy lapra,hogy éppen mit csinálok. Picit zavart,mert 8 hónapos terhes voltam és nagy volt a pocakom.Egyébként,ha felveszel egy pólót nem is látszik alatta.
Szia! Igen, 24 órásat. Kicsit izgulok is, mert még szopiztatok, remélem a sok madzag nem gátol benne.., de az legyen a legkevesebb, ha nem kell befeküdni.
És köszi a választ.
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Melyik kórházban, kinél szültél?
- A terhességi cukorbeteg kismamáknak mindenképpen hetekkel a szülés előtt be kell feküdni a kórházba? Részletek lent.
- Orrpolip műtét, altatással. Egy felnőtt embernek meddig kell bent feküdni a kórházban?