Éjjeli hiperaktivitás (beszélgetés)
Szia, területi pszichiáter egy fél mondat után ráállít a szorongásoldóra és soha többé nem jutsz be hozzá beszélgetésre, csak kiadja az ajtón a következő havi receptet.
Pszichológus esetén hónapokig kell várni az időpontra ahol egy delikvensre maximum 5 perc jut, ebből pedig nem túl sok minden info derül ki. :(
és ugyanúgy ingerelhető vagyok"
Az jó, utána elálmosodik az emberek nagy része :)
Altató, nyugtató ideiglenes megoldás, az élet területén kellene rendet tenned. Területi pszichohoz kellene fordulnod.
Ezt sokan mereven elutasitják "nem vagyok bolond" megjegyzéssel, pedig ugyanolyan "betegség" mint a fogfájás
Ezt szoktam én is javasolni!
Jobb, mint az edzôterem, no meg olcsóbb is!
Még pénzt is lehet keresni vele!
"Nekem csak egy kisebb összegű pénz kelene amivel orvosohoz tudok menni"
Ez legyen a TB -d befizetése havonta és máris mehetsz orvoshoz.
Menj az önkormányzathoz és kérjél valami segítséget.
Egyébként nagyon sajnállak,és el sem akarom képzelni, hogy így mi lesz belőled akár 5-10 év múlva:(
Csak félve jegyzem meg, hogy az éjjeli hiperaktivitás, nem alvás,kilométeres futkosás vagy gyaloglás sajnos része lehet mentális betegségnek jobbik esetben csak hormon vagy anyagcserezavarnak.
Ha tudsz orvossal konzultálj, ha a nem alvás és hiperaktivitás hosszabb idejig tart és vagy utána kóros fáradtság vagy lehangoltság követi.
Jól van, na! :)
Értem én.
Neked meg azt kellene megértened, hogy szükséged van napi rendszeres "értelmes" elfoglaltságra, legyen az munka, vagy tanulás.
Milyen végzettséged van?
Miért nem keresel munkahelyet?
Nem hiszám, sajnos másoknak se szűnik meg az ilyesmi attól hogy dolgoznak, sok ilyet látni. én gyakran végzek egész napos fizikai "munkát", és nem alszok jobban tőle, és ugyanúgy ingerelhető vagyok és a rémálmaim se szünnek meg.
puszi
:D
A kapálás csodákra képes...tapasztalat.:)
Egy kis kapálás napszámba a földeken csodákat művelne veled! :D
Aludnál, mint a tej és megszűnnének a lelki problémáid is.
Kíváncsi voltam.:)
A "barátom" meg segített.:)
További ajánlott fórumok:
- Hány éves kortól beszélhetünk hiperaktivitásról?
- Magas intelligenciájú, agyilag hiperaktív, viselkedészavaros kisfiút hogyan lehet kezelni?
- Válni, halmozottan sérült gyerekkel (figyelemzavar, autisztikus, hiperaktív)
- Figyelemhiányos hiperaktivitási zavar felnőttkorban
- A hiperaktív gyermek - Tünetek
- A hiperaktív gyermek - Lelkiállapotok