Együtt fogyjunk le 100 kg alá (beszélgetés)
Nekem a halálom a nagy belemmel a felülés :)
117 kg-ról indultam. 103-104 kg között ingadozok jelenleg. Még rengeteg háj van rajtam. Ha lemegyek 100 kg alá, kitűzöm célnak a 90-t. Örülök annak, hogy már van derekam, meg a csúnya tokám lement. Az úszógumim és a pocakom még mindig hatalmas, de legalább már nem lóg, lötyög annyira. A combom, fenekem, karom izmosodott, feszesedett. Sikerült pár régi ruhába belefogynom.
Persze. Olyan másfél-2 hónap után kezdtem annak idején mozogni, azóta is minden edzős napon csinálom. Amúgy edzőgépet használok amivel felüléseket lehet csinálni. Nem nehéz egyáltalán.
Megy neked olyan nagy súllyal a hasra edzés?
Az jó:)
Én is hasonló elvek mentén de nem ketózok, sajnos az nekem túl szigorú, túlságosan szeretem a kenyeret, tésztát😂, így csak egy lazább LCHF+ Update lowcarb életmódot folytatok, 60-95 g szénhidráttal.
Mozgásnak szobabicikli/ kutyával séta , Duci trêning, hasra edzés, súlyzózás. Egyelőre nekem ennyi elég. Sok még a feleslegem. -35 kg ledobása után még 65 kg fogyás vár rám.
Ketogén diétát. Futok és otthon tornázom videóra. Sokan féltettek a futástól, hogy ekkora súllyal még csak sétáljak, mert megárt az ízületeknek. De szerencsére nem fájnak az ízületeim. Alkatomhoz képest jól is megy. Ritkán akad egy-két bunkó járókelő, aki beszól gúnyosan nekem futés közben az alakom végett, de ez engem csak még jobban motivál. A tornánál a hasgyakorlatok, amik nem mennek. Nincs hasizom ugyebár, vagy is van valahol nagyon mélyen, csak vastag zsírréteg borítja :D Még mindig nagyon nagy a pocakom és azért az fékez benne rendesen. De lehet, ha pár kg lemegy még, fognak menni a hasgyakorlatok is.
Szuper😊Milyen módszert választottál fogyáshoz, mit mozogsz?
Sziasztok.
Most találtam a fórumra, és nekem is itt a helyem. Én nagyon nagy súllyal kezdtem az életmódváltást, már fogytam , -35 kg-nál járok. Sajnos a 100 alatt még messze van, de ezúttal végre megtaláltam azt az utat a fogyàshoz, amire szükségem volt, ahhoz, hogy életem végéig tartani tudjam.😊 A végcél 70 kg, de akkor sem dőlnék a kardomba, ha ez után még 2-5 kg lemegy. Minden esetre a 70 kilóval is végtelenül boldog leszek.
2 hónap alatt 15-20 kilót is le lehet fogyni, ha az ember odateszi magát!
100% diéta + 100% mozgás (0 szénhidrát + mozgás)
[link]
Akkor most én lepke súlyban csak olvasgatok.
Jajj végre egy fogyis fórum amiben nem vagyok érintett a ** kilómmal. :P
Lehet, persze nem mindegy a magasság, az sem, hogy férfi vagy nő az illető. A férfiaknak általában vastagabb a csontozatuk, tehát már eleve nagyobb a súlyuk is.
Hmm, anonim. Vicces.
Én 50 kiló szeretnék lenni.
Nem feltétlen.
Az is számít, hogy milyen magas. Mondjuk 110 kiló, le akar menni két számjegyűre, mondjuk 95-re, és 180 cm magas. 15 kilót játszva.
Hányan vannak itt, akiken van 20-30 kiló plusz is, és mégse 100 fölött vannak? Szerintem elég sokan.
Én azt is megértem, hogy szeretne leadni belőle, de ekkora súly esetén már inkább szakemberek segítségét kellene kérni.
Amikor megláttam a fórumot, az első mondatodtól az utolsóig ezt akartam leírni, aztán elengedtem.
Azért kívánom névtelennek, hogy sikerüljön lefogynia, mert ez rettenetesen sok.
Soha nem voltam még a közelében sem a 100-nak!
De gondolod, hogy miközben te anonim maradsz, és nem árulod el, hogy milyen néven beszélgetsz egyébként velünk, mások saját nevükön tárják a világ elé nem kívánatos kilóikat??? Valóban ezt hiszed, ez így menni fog???
Várunk minden 100 kg feletti nőt, akik szeretnék, hogy két számjegyet mutasson alattuk mérleg
További ajánlott fórumok: