Egyszerű kevert mézes recept


25 dkg rétesliszt
15 dkg cukor
4 evőkanál méz
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor
fél csomag sütőpor
kevés mézes sütemény fűszerkeverék
Az Egyszerű kevert mézes elkészítési módja:
A három tojást kicsit kikeverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzájuk öntöm a sütőporral és a mézes sütemény fűszerrel elkevert lisztet. A mézet felhevítem egy kis lábosban, s amikor már folyós azt is hozzákeverem. Az egészet jól kikavarom és kikent, kilisztezett tepsibe öntöm, 10-15 percen át kislángon sütöm.
Nagyon egyszerű kavart tészta, egész magasra feljön, piskótaszerű állaga lesz.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Ötven, 2008. júl. 5. 17:40
Az egyszerű kevert mézes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.