Egyszer csak megtörtént a csoda... és nem voltam többé terhes! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egyszer csak megtörtént a csoda... és nem voltam többé terhes!
6. anitram001
2009. okt. 7. 21:54
Köszönöm szépen mindenkinek!
5. Belle Morte
2009. okt. 6. 13:21
Gratulálok, és jó egészséget kívánok Nektek! :)
4. 3a92f8d690
2009. okt. 5. 23:10
Gratulálok neked a naplódat betettem a kedvenceim közzé:-))
3. 651a3db25d
2009. okt. 5. 10:55
Hát megkönnyeztem ahogy olvastam! Gyönyörűen kifejezted szavakkal milyen csodás élmény a szülés, szívemből szóltál! :)
Gratulálok! :)
2. bebe82
2009. okt. 5. 10:25
Gratulálok a Kislányodhoz és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!!!
Igazi nagy boldogság egy kisbaba születése minden fájdalom ellenére.
1. anitram001
2009. okt. 5. 10:03
2009. augusztus 19. életem legcsodálatosabb napja és még most is tisztán emlékszem minden pillanatára. Habár a várandósságom 9 hónapja alatt nem teljesen így képzeltem és terveztem el Babóka érkezésének napját, mégsem kívánhattam volna szebb élményt soha! Nem a körülmények és események tették széppé, hanem ő maga azzal, hogy megérkezett hozzánk és így végre egy igazán boldog család lehetünk.
Ugrás a teljes írásra: Egyszer csak megtörtént a csoda... és nem voltam többé terhes!
Ugrás a teljes írásra: Egyszer csak megtörtént a csoda... és nem voltam többé terhes!
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- A nappali és az éjszakai szobatisztaságnak egyszerre kéne megtörténnie?
- Sziasztok!Tudja valaki melyik régi magyar film zenéje a:Veled is megtörténhet egyszer-című dal?Estleg hol lehetne megszerezni?
- Szerintetek terhesség és szoptatás alatt lehet szolizni (pl. hetente egyszer)?
- Méhen belüli és kívüli terhesség egyszerre