Egyetemen mennyi idő alatt fogadnak el egy képzési szerződést? (tudásbázis kérdés)
4. Csillagszem38 (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
2023. aug. 22. 10:54
előbb vehet fel tárgyakat, ha az OMHV kérdőivet kitölti. Volt már itt ő, és több egyetemen is van hasonló gyakorlat.
3. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 22. 10:53
ezt már kérdezted, nem értem miért nem az intézménytől érdeklődsz
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 22. 07:47
Ha személyesen viszed be, kérdezd meg az ügyintézőtől, akinek odaadod, hogy mikorra várható. De hogy jön ide az OMHV?
2023. aug. 22. 01:16
Sajnos, vagy nem sajnos, elfogytak az állami féléveim, 2. szakomat végzem, az első osztatlan volt, amit elvégeztem természetesen. Megjött a határozat, hogy átraktak fizetősre, amit kinyomtattam, a dékánnal most csütörtökön tudom aláíratni, plusz, akkor tudom elvinni a központi irodába is. Viszont jövő csütörtökön indul a tárgyfelvétel, ami OMHV-hez kötött, nem szívesen csúsznék le a jó helyekről, bár ez egyéni szocproblem. Átmegy addigra vajon? Tudom, jósolni senki nem tud. :D
További ajánlott fórumok:
- Felnőttképzési szerződés felbontása
- Az orvosi egyetemen kívül van olyan intézmény, ahol a hallgatókkal szerződést íratnak alá?
- Felnőttképzési szerződés hamisítás - Ilyen esetben milyen szankcióval lehet élni?
- Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?
- A Debreceni Egyetemen milyen fajta nyelvvizsgákat fogadnak el?
- Külföldi érettségit elfogadnak magyar egyetemen?