Egyenes szálú és nehéz a hajam, hullámosat szeretnék! Öteletek? (beszélgetés)
Sajna nem fodrász vagyok :S (Ha valami kozmetikumot szeretnél, abban tudnék segíteni.)
A Hajvarázs weboldalán tudsz válogatni, habár ezek nem olcsók, de egy webáruháztól nem is lehet mást várni.
Inkább személyesen kellene bemenni és körülnézni, tuti lehet olcsóbban találni.
Benne vagyok, akárkivel :DD
Csak legyen egyenes a hajam :))
jah, bocs...nem tudtam
Nekem arra volt pénzem :S
Ha van rá késztetésed...ak nem lehet nulla a kézügyesség:)
A dicséretet viszont köszönöm:)
A búra:egyszer lefotóztam anyósomat,aki amúgy is iszonyat látvány....na de a búrában:S
Ez a házi készítésű búra tényleg elég vicces lehet, szinte láttam magam előtt, nade én is sok áldozatra kész vagyok a szépség oltárán, már amennyit ki lehet hozni ebből a fejanyagból. :-D
Ami a kreativitást illeti: valóban nagyon szeretem csinálni, de ez sajnos nem azt jelenti, hogy tudom is. Écsanyámtól örököltem a hajlamot erre, kézügyességem azonban nulla. ;-)
Te viszont profi szinten készítesz mindenféle szép dolgokat, ügyes vagy!
Sziasztok!
Fordított helyzetre nincs ötlet? :DDD
Én hiába szárítom ki, vasalom..stb. Elég egy kicsit magasabb páratartalom és máris összeugrik :(
Szög egyenes hajat szeretnék!! :)
Krea naplóm-93-as bejegyzésében a hajam van lefotózva!
Mert meg ígértem naplóm-67-es bejegyzésében a csavarok vannak lefotózva!
És nem szoktad feltenni a krea munkáid?....Kivi lennék:)!
Attól a szivacsos csavaróktól nekem nagyon csúnya lett a hajam....és mivel vizes hajat kell feltekerni rá,sose szárad meg,hiába alszom vele!
A másik módszerem:)....Házilag gyártott fajbúra:)....dzsekis anyagból egy búra,fejnél begumizva,ugyan ebből az anyagból egy cső varrva hozzá...és az a hajszárítóra erősítve:)....A hajszárítót felkötöm a konyhában a szekrény felső fogantyújához...és alá ülök:)....vicces látvány....de jobb mint vele aludni:)
Én a következőképp csinálom: megmosom, megszáraítom, kivasalom hogy szép fényes legyen, majd hajvasalóval csinálom bele a hullámot.
Az esküvői fotóinkon is úgy volt.
Szárítás előtt mehet rá a hajhab, bár én nagyon nem szeretem.
Szia!
Köszi a tanácsot! Végül nem találtam a hullámos hajadról képet, de nagyon jó volt végigböngészni a naplóidat, én is szeretek mindenfélét alkotni, ha van időm. :-)
Ami a hajad illeti: rengeteg hajad van, szerintem felesleges még "bondorítani" rajta, bár minden egyenes hajú nő vágyik néha loknikra. :-)
Most kitaláltam, hogy vennék szivacsos hajcsavarót, és azzal aludnék. :-)
Valami jó erős hajhabra vagy hasonló rögzítőre lenne még szükségem... csak a boltokban a bőség zavara fogad.
Szia....Nekem is sok,és vastag és egyenes....Ha fodrász csavarja be....fél óra és ki is lógja!
Én egy nagyon régi hajcsavarót használok....egy műanyag rúd tulajdon képen,és egy fazék vízben kell felfőzni,majd a száraz hajat becsavarni....kb 10perc után ki szedem...nem fésülöm ki csak habbabbal kihúzom....egy kis tupír a tövébe....és estig vannak fürtöcskék:)))
Valahol a naplóimban van kép a hajamról is és a csavarról is:)
Semmiképp nem szeretném daueroltatni. Tudom, hogy vannak már gyümölcsdauerek + hasonló "kímélő" módszerek, de ettől függetlenül sem szeretnék ilyesmit.
Időnként szeretnék bele hullámokat, és ennyi. Viszont jó lenne, ha azok a hullámok legalább 1 napig kibírnák. :-)
Sziasztok!
Egyenes szálú és elég nehéz a hajam, így eléggé lapos a frizurám. Szeretnék néha egy kis változatosságot vinni a hajviseletembe, ezért gondoltam: házilag begöndöríteném néha. Sajnos azonban elég nehezen szárad a hajam, és ha nagy nehezen sikerül is hullámokat varázsolni, hamar kiesik belőle, mert a hajam súlya kihúzza a loknikat.
Konkrét ötleteket várnék hajcsavarókkal és hajrögzítő habokkal, spray-kel, stb. kapcsolatban. Kinek mi jött be?
Köszi előre is. :-)
További ajánlott fórumok:
- Ti már mondtátok meg valaha egy pasinak egyenesen, hogy "szeretlek"?
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?
- Szerintetek jogosan akadtam ki? Nem járunk, de azért elvártam volna, hogy egyenes legyen.
- Jól induló kapcsolat bakiját, hogy hozhatnám egyenesbe?
- Brasil Cacau keratinos egyenesítő hajkezelés: tapasztalatok, vélemények?
- Göndörítő hajhab, folyadék, egyenes szálú hajra