Egyedülálló anyaként milyenek voltak az első napok, hetek? (beszélgetés)
Bíztató: Nem vagy egyedül!
Sok gyerekes programot lehet szervezni. Mi mindig mentünk valamerre a gyermekkel.
Sziasztok..
Eggyel többen a klubba:-) épphogy költözés után, első karácsony, szilveszter egyedül egy 5 éves kislánnyal - nagyszülők 0,
Valami bíztatót, valaki?.-)))) na jó, Azért túléljük...
Én kb 1 évig nem voltam egyedül, mégis úgy éreztem. Utána pedig ténylegesen. Nekem is a szüleim nagyon sokat segítettek. Nem könnyű, azt megmondom! Pláne akkor, amikor egyedül kell mindenről döntened! Egyedül viszed az orvoshoz, a kórházba (mi rendszeresen jártunk a sebészetre különböző törésekkel, hiszen egy vagány fiam van). Érdekes módon (egyesek azt mondják, hogy a fiús anyák lányosra nevelik a gyereküket, ez nem igaz) az én fiam totál műszaki beállítottságú, pedig nem volt előtte ilyen minta. Mindent megcsinál azóta is, fúr, farag, gépeket szerel...
Már megnőtt! Drukkoltam, hogy megérjem legalább a nagykorúságát!!!
Sok sikert és kitartást!!! Megéri, azt mondom!!! :)
Szerintem nehéz. Nincs mit szépíteni. Persze legcsodálatosabb az anyaság...de nehéz. nekem az első 4 hónap volt nagyon hosszú.... És apa segített, de csak este mert egész nap dolgozott. Anyagilag is nehéz...De szerintem megéri!!
Egyedül vagy babával?
Személyes tapasztalatom nincs,de az egyik barátnőmet a terhessége idején hagyta el a párja.
Nagyon akarta a babát (előtte vetélés,méhen kívüli),nem igazán bánkódott egy ilyen férfi után.A szülei nagyon sokat segítenek.
Fel a fejjel!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Milyen juttatások és kedvezmények illetnek meg egyedülálló anyaként?
- Mennyi fizetésre lenne szükséged, hogy egyedülálló anyaként albérletbe menj?