Egyedül utazni (beszélgetés)
Első körben vágyom egy igazi falusi "se TV, se mobil" pihenő helyre, ahol tényleg a nyugalom és a csend a "társam".
A 4 csillagos szállodákat nem szeretem (sajnos)
Igazából pont ez a problémám, hogy az eldugott számomra csendes szállásokhoz autóval kellene rendelkeznem.
Mit szeretnék csinálni? Leginkább csendben magányomban rendezni az életemet, és megtervezni a következő lépéseket.
Pontosan azért keresek közeli szállást a pályaudvarokhoz, mert nincs autóm, és nem szeretnék cipekedni. Nézegettem falusi szállásokat, mert Pesten élek, dolgozom, 2 éve nem voltam pihenni, rettenetesen ki vagyok fáradva. Igazi csendre vágyom, és ha úgy esik ekkor akár nappal is tudnék aludni.
Szeretnék fürdeni is, meg inkább sétálni, mert most volt egy kalapácsujj műtétem májusban, és a kirándulást az idén kihagynám. Ezért gondolkodom megyeszékhelyekben, nagyobb városokban.
Altalaban ami szallas kozel van a palyaudvarhoz, az messze van minden mastol.
Mennyit szansz egy szallasra? Falusi vendeghaz es 4 csillagos szalloda kozt elég sokminden van a palettán.
Mit szeretnél csinalni? Furdeni? Wellnesezni? Kirandulni?
Merem ajánlani az ittjartam.hu oldalt, ahol a vendégek, látogatók írják meg véleményüket, tapasztalatukat egy-egy szálláshelyről, étteremről, de újabban már a látnivalókról is. És ezeknél gyakran térkép is van mellékelve, de a Google-térkép mindig segít megtalálni, hogy mi hol van az adott településen.
Nem kell megijedni az egyedül utazástól! Indulj el bátran!
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Adva van egy ötbetűs szó, egy betűt elvéve vagy hozzáadva írjuk be a következőt! Egyedül is játszható!
- Szeretsz egyedül lenni?
- Szerintetek egy gyerek mennyi idősen lesz elég önálló egyedül utazni?
- Hogy mondjam meg neki, egyedül szeretek utazni?