Egyedül és mégsem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egyedül és mégsem
Jóvanna....
Aszittem :DD
egy történet eseményeket ír le.ezeket az eseményeket,ha jól van megfogalmazva - márpedig - kingababa22 elég egyértelműen prezentálta sztorit - nem lehet másképpen értelmezni,csak ahogy volt.ezt hívják a nyelvben duplikálhatóságnak.
pl. ha azt olvasom az újságban,hogy x.y.-t elütötte a villamos,akkor ezt hányféleképpen lehet értelmezni?vélemény sokféle lehet róla,de a történet ettől nem változik.van erre egyébként egy újságírói mondás is: a hír szent, a vélemény szabad.
Persze kilehetett volna...Így tisztább lenne.
Csak ezek nagyon kusza érzések és sok félelmet kelthet egy ekkora felelőség vállalás aminek a kilátása az hogy egyedül fogom csinálni.Ilyenkor ha bizonytalan az ember az az életszerű szerintem.
Nem értem miért kell ezen tovább vitázni.
A cikkíró már rég nem szólt a témához, ti meg marjátok egymást.
Számomra a leírt tények egyértelműek.
Az, hogy egyik sem védekezett, mindkettőjük hibája, de az összes többi a csaj sara.
nem tudom,melyik részét nem érted a cikknek,de amikor kiderült a terhesség ( az apa számára),már rég nem volt a "párja".
a "megoldom" pedig egyértelmű,nem lehet máshogy értelmezni:
"El is mondtam a nagy hírt, amire ő csak annyit válaszolt, hogy neki nem kell ez a gyerek...
Mondtam, megoldom... de mint sejthetitek, nem tettem semmit, csak abban tévedtem, hogy ezt nem közöltem a kedves apukával... "
Pontosan ezt magyaráztam én is.
Te miért védekeztél? Mert volt eszed!!
Az, hogy a srác jóval elöbb szakított a lánnyal, mint hogy kiderült volna a terhesség ténye, csak nekem tűnt fel?
Tudod nekem nagyon bűzlik ez a sztori,
Nekem úgy jött le, hogy a csaj a gyerekkel akarta megfogni a srácot.
Értem.A megoldom akár jelentheti,hogy elveteti és azt is hogy felneveli egyedül....,mert a pasi olyan egyszerű oknál fogva kijelenti nem kell,pedig az övé is,amit nem a Juli néni hozott létre.
De én egész végig erre írtam pont amit te is itt írsz,hogy azt mondta a pasi neki NEM KELL.Mert kijelentheti.Ha nem kell,akkor van védekezés...én ezt hangsúlyoztam.De nem érzékelem hogy átmenne azon egyszerű alapfeltevés,ha nem akarok valamit úgy intézem az ügyeimet hogy ne is legyen.Az továbbra is jó dolog hogy ennek ellenére mégis felébredtek benne az apai érzések,és elfogadta.Viszont ezért nem emelném ki,hogy ez nagy dolog,mert felelőség egész egyszerűen.Én sokáig egyedül éltem mégis szedtem fogamzás gátlót volt hogy hónapokig nem volt partnerem mégis szedtem...tudod azért mert nem akartam becsúszást egy esetleges kaland miatt!
"El is mondtam a nagy hírt, amire ő csak annyit válaszolt, hogy neki nem kell ez a gyerek...
Mondtam, megoldom..."
Bent van a cikkben!
"miért gondolod azt,hogy a pasiknak kötelességei vannak,a nőknek meg jogai?"Nem gondolom és nem is írtam ezt sehol!!!.Ezt megint honnan veszed? Kötelessége és joga van anyának,apának egyaránt:)
A "megoldom" rész elkerülte a figyelmemet.Hol van az?
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Adva van egy ötbetűs szó, egy betűt elvéve vagy hozzáadva írjuk be a következőt! Egyedül is játszható!
- Szeretsz egyedül lenni?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Mégsem vagyok egyedül!