Egyedül élő lányok, gyertek. (beszélgetés)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Halljátok, annyi minden történt velem, hogy tökre elfelejtettem, hogy ide is írtam!!!
Ezermillió bocsánat!
Igen, volt karácsonyfánk, kicsi luc, jó színes :D:D Kölök apja is velünk volt szenteste, 26-án meg anyósoztunk, jó volt nagyon.
Aztán eltelt a szilveszter is, nemsoká húsvét, nyuszi, és répa.
Sziasztok!
Az is számít, ha a kisfiammal élek? (4 éves múlt) Apjától épp válok, a kedvesem meg nem élhet velünk. Nagyon bonyolult egy helyzet, de őszintén meg kell mondanom, hogy élvezem. A saját teremet, a rendet, amit egyedül hatékonyabban tudok fenntartani, a főzést is. Meg hát a teljes egyedüllétet, amikor Manókám anyuéknál van, vagy apja viszi épp :)
Írjatok, szép estét nektek!
Ismerős ez a főzős...
Palackból iszom,amitől a párom falra tudna mászni.
Na és mielőtt ide ér,a takarítás.....
Persze van barátom, és vannak barátok,társaság akikkel elütöm az időt...ők a családom itt,ha ők nem lennének már nagyon bedepiztem volna...
rend? az mi?
Főzés?magamnak,minek? kajarendelés...ha mégis készítek valamit, fazékból eszek...poharat sem használok,mindent palackból iszok...ha itt alszik a barátom legalább egy nap takarítás,kaja vásárlás...jajj,borzalmas vagyok!:-D
és nincs annyira fárasztó nap,hogy utána ne lennék kész csajos beszélgetésre,a páromra vagy egy jó kis bulira!
Ja,bocs ezt már írtam!
én egyedül voltam nagyon sokáig, még most is ugy ahogy, de én tök jól elvoltam..., vagyok egyedül is, és nem vagyok egyedül mert vannak virágaim, szomszédaim, barátaim, kedvesem, munkám, céljaim, a tévét hagyom porosodni, a csöndet szeretem, vagy..!, ha zaj, akkor legyen kellemes.
szerintem csak hozzáállás kérdése, de aki nem szeret egyedül, annak az egyedüllét egy nagyon jó terápia arra, hogy megtanuljon valamit a belsö csendböl!
társaság? barátok? haverok? fiuk lányok? amikor egyik ismerösömnél laktam ... valaki mindig "lógott" nálunk sosem volt egyedül senki :D
eleinte én is csak oda jártam mert jól éreztem magam ott.. aztán ott ragadtam... :p :p :p
Sziasztok!
Nekem még van párom ugyan, de a szakítás szélén állok, lehet én is szingli leszek. Még sosem voltam. Fura lesz.
Igen,első hogy keltek vmi zajt.
Hogy állsz a renddel?Nekem néha elég nagy káoszt sikerül össze hoznom.
Én is egyedül élek, bár nekem így is "fészek" a lakás. Szépen berendeztem és jól érzem benne magam. De más lenne persze, ha lenne valakihez szólni.
Bár amikor meg együtt laktam a pasijaimmmal, akkor meg sokszor azt kívántam, lenne külön lakásunk, hogy egyedül lehessek..
Én május óta lakom egyedül,és nekem mint állandón pörgő,hiperaktív lánynak ez maga a pokol....ha hazamegyek első dolgom,hogy bekapcsolom a tvt és zenét nyomok be,mindegy csak halljak emberi hangot....
Én mindig úgy érzem,hogy soha nem lehetek annyira fáradt és nyűgös, hogy ne tudnék elviselni valakit,aki hazavár...
További ajánlott fórumok:
- Harmincon túli babázók gyertek csevegni
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Kisgyermeküket egyedül nevelő anyukák gyertek segítsünk egymásnak!
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk
- Egyedül élő lányok, fiúk, beszélgessünk.
- Csoportban jobb, lányok nem edzünk a konditeremben együtt? (Budapest-Székesfehérvár vonzáskörzete) Egyedül nincs kedvem járni.