Egyéb élvezetek (beszélgetés)
Ebben az, hogy tudom, hogy tiszta a kezem! Utálom, ha valaki pl. wécézés után nem mos kezet, vagy mit tudom én, megfog egy legyet és nem mos kezet, vagy pl. bőrgyógyászati rendelőben jár és nem mos kezet..... brrrrr!!!!!!!!!!
Na, ez a kézmosás dolog olyan alapvető!
Vagy csak képzeld el, hogy egy hapsi a "retkes" ujjait feldugja a nőbe... háááát.... jó kis fertőzést csinálhat neki!
Ebben mi az élvezet? Olyan sablonos!
:DDD
:D
Ha már így benne vagyunk a témában, megemlítem, hogy nagyszüleim kukoricatöréskor pisiben mostak kezet este, hogy szíjasabb legyen a bőrük másnapra. Nem voltak finnyásak.
Igen!
Csak akkor kérnék meg valakit, hogy pisiljen le, ha belelépnék egy rozsdás szögbe és más segítsek nem lenne hirtelen.
Amennyire én tudom, egymás lepisiléséről van szó. Jómagam még nem részesültem ebben az élményben sem így sem úgy. Valószínűleg ebben is lehet fokozni az élvezetet fejrepisiléssel vagy szájba. Legvadabb esetben meg is iható. Ilyen jelenetek vannak a zork.hu weboldalon is, sok egyéb mellett. A neten a prostituáltak bemutatkozásánál ez is egy szolgáltatás. (Azt nem hiszem, hogy megisszák)
Csoportszexben sem volt még részem, szerintem a többi fickó zavarna. Nő lehetne akármennyi.
Én - bevallom - szégyellnék mások előtt szerelmeskedni a párommal/meg mással is (ami ugye már nem aktuális, de a teljesség kedvéért írom le). Nem beszélve az orálról, meg az egyéb szexuális tevékenységről.
Megnézni megnézném TV-ben, vagy neten, de hogy magam is résztvegyek... nem, nem az én "módszerem" :) Ti? Esetleg van valakinek tapasztalata?
rohanok:))
Gondoltam,hogy kiszúrták,bár azt hittem,hogy Paska lesz az:)))
szia ÁGI!
gyere a ronda nőbe,oszt mesélj mit vettetek:D:D
Összeesküdtetek ellenem???:))
Most ebédeltem!
További ajánlott fórumok:
- Töltött káposzta ... és egyebek
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Szakdolgozat-kérdőívek, egyéb kérdőívek
- Csiky Gergely Színház Kaposvár, és egyéb színházak...
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?