Egy zsarnok, mégis szeretem (beszélgetés)
Találtam egy érdekes cikket...:
Szerintem ez már nem is szeretet hanem ragaszkodás a másikhoz...mert felvetődik a kérdés,hogy mit is szeretek,ha nekem semmi szavazati jogom nincs,csak az ő szava,személyisége fontos...és mindig az érvényesül,amit ő szeretne.
És ha én mindent megteszek érte,és nyalom a seggét...akkor ő ezt kihasználja,és tulajdonképpen élősködik rajtam...és egyáltalán nem becsül,és nem is vesz szinte semmibe...és akkor felvetődik a kérdés...ő szeret?
Szia Naturelle!
Én voltam hasoló helyzetben már,de ott tetlegesség is előfordult.Többször el akartam hagyni, de akkor jött az öngyilkossággal való fenyegetőzés és a kedveskedés.A 173 cm-hez képes egy idő után már csak 58-59kg voltam.Az segített,hogy elkerültem dolgozni,és olyan munkatársam volt,aki már szintén átesett hasonlón helyzeten,és bátorított,hogy lépjek.
Most én is azt teszem.Ne hagyd,hogy így bánjon veled,mert egy idő után el fogod veszíteni önmagad,rosszabb esedben akár az életed is.Tudom, nem egyszerű kilépni egy ilyen kapcsolatból,de a többiekkel egyetértve én is azt mondom, hogy szakíts véget ennek a helyzetnek!
Amikor már teljesen kiborít mindig tesz valami olyat amivel a kedvembe jár ami teljesen az ellenkezője az előzményeknek.
Tudom az eszemmel, hogy ez így nem jó, mert felőröl, de ha kedves akkor elhagy az erőm.
Mindig ő nyer! :(
Olyan nincs, hogy egyszerre szereted és utálod.
Sorozatosan megaláz, mi ebben a jó?
Miért van az, hogy egy pasi zsarnok, ego és úrhatnám. Egy szavával vérig tud sérteni és tudja is, hogy mit tesz és én mégis szeretem.
Parancsolgat, utasít mindig neki kell, hogy igaza legyen.
Szeretem és utálom egyszerre. :(
További ajánlott fórumok:
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Látom a hibáit és mégis szeretem
- Szeretem mégis elhagyom...
- Nincs tökéletes testem és mégis szeretem magam!
- Szeretem a gyerekeket, de leblokkolok tőlük, nem tudok velük mit kezdeni. Mit tegyek, hogy mégis jól kijöjjek a rokon gyerekekkel?
- Nem szeretem ha főznek rám. Ma mégis jól esett. Mindenki...