Egy történet a sárga szülőszobából … (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy történet a sárga szülőszobából …
Amúgy azóta olvastam a macskák sok mindent érzékelnek... :)
A kép meg általános nem én vagyok rajta, és nem is a cicám, sőt nincs is, bár szeretnék! Sőt egyenlőre (hál égnek terhessem vok) az még ráér! De hátra addigra cicám is lesz és akkor ha követ tudom mikövetkezik :D
Hát, ez attól függ,... ha tele a zsebed szalámival akkor nem hiszem...:))
Amúgy köszönjük a gartulációt!:) Szép a cicád!
A cica követése fontos tényező, tehát ha elkezd követni a macskám, akkor kezdjek arra gyanakodni hogy hamarosan szülni fogok??? :)
Amúgy én is gratulálok és sok erőt, egészséget! :)
Szívesen!
Igen, igazi kis erőember. Olyan szorítása van, hogy majd be sz...ok tóle!:)
De, a kis Miki álommanó tényleg hatalmas babóca!
Köszi a címet!
Hát az tényleg nagyon szép nagykönyv szerinti babaméret, akkor biztos csak az tévesztette meg a szemem, hogy olyan kis deltás csóka. De hogy csodaszép, azt továbbra is fenntartom, és ebből nem engedek! :))
Elküldtem!
Köszönöm, én is nagyon szeretem ezt a képet!Sokat csináltak, de valamiért ez lett a kedvencem.
Csak lazán:)))
Nagyon szerencsés időpontban szülsz majd, Tiétek az egész tavasz és a nyár.:)
Küldöm neked is priviben a címet.
Köszönjük szépen!
Amúgy nem olyan hatalmas, 51 centivel és 3230 grammal született, most pedig 6300 körül mozog. Viszont jó hosszú 65 centi:)
Küldöm priviben az elérhetőséget!
Szia! Szívből gratulálok :) Nagyon szépek vagytok, megnéztem a képeiteket.
Mi április 6ra vagyunk kiírva, úgyhogy nekem minden hátra van még... Első baba.. Nagyon izgulok.
Minden szépet és jót kívánok!
Szia!
A "Kuss legyen!" nekem is tetszett! Így korán reggel jót mosolyogtam rajta!
Én is kb. így szültem, délben éreztem már erősen a fájásokat és du. 4-kor jött a kitolás, 16:28-kor pedig megérkezett Gergő, aki jövőhét szerdán 6 hónapos lesz! :)
Jó egészséget Nektek! Gratulálok Leventéhez!
Csodaszép, hatalmas baba! Gratulálok!
És nagyon szépek a fotóitok, a pocakos meg a babásak is! Megkérdezhetem, ki csinálta a beállítottakat?
Nagyon sajnálom, hogy ilyen "segítséged" volt.Sokszor ledöbbenek, hogy milyen borzasztó hozzáállású orvosok, szülésznők vannak.
Nekem szerencsére nagyon jó volt mindkettő. A szülésznőm végig mellettem volt, és az orvosom is majdnem végig bent volt. De, másoktól is olyan történeteket hallok, hogy döbbenet.
És nem elnézést kér, hanem neki áll följebb.
Nem tudom Te, hogy voltál vele, de sárga ide vagy oda azért, a végén olyan jó volt kijönni...:)
Gratulálok a gyönyörű családodhoz!