Egyszülős család, egyedülálló anyukák (beszélgetős fórum)
Egyedül neveltem fel gyermekem válást követően, aki ma már felnőtt. Szerencsére ez mellett édesapja is része volt gyermekünk életének.
Sajnos apuka korán meghalt.
Mi a kérdés?
Milyen téren hogy boldogul valaki?
Én anyagilag jól, mert már a házasság előtt voltak saját dolgaim. (lakás; auto, megtakaritás)
Másban is jól, mert anyukám jó egeszsegugyi allapotban lévő nyugdijas, aki tud vigyazni az ovis gyerekemre szukseg esetén.
Van testverem is, 3 gyerekkel, ott is elfér negyediknek az enyém, ha ugy hozza a helyzet.
Van az ovibol is egy elvalt anyuka; akivel ki tudjuk segiteni egymast.
Erzelmileg? Mar sokkal jobban; mint az elejen. (Dobbantott az ex-ferjem egy masik nohoz)
Mit kezelek rosszul? - h fel se hivja a gyereket, es atlag havi 1x talalkozik vele vagy annyiszor se.
A téma: hogy boldogulsz egyedül 1 gyerekkel elvált nőként??
Sokan vannak manapság , akik össze sem házasodnak, de már van gyerekük ill. gyerekeik.
További ajánlott fórumok:
- Házasságkötésnél igazolni kell a családi állapotot akkor is, ha két magyar, egyedülálló ember házasodik össze?
- Emelt családi pótlék egyedülállóként igényelhetem-e ha még nincs bírósági végzésem a válásról?
- Emelt családi pótlékot egyedülállóként, visszamenőleg lehet igényelni?
- Államkincstár nyomtatvány keresek, hogy nem vagyok egyedülálló mostantól a családipótlék járulék miatt. Tud valaki segíteni, hol találom?
- Hogyan juthat emelt családi pótlékhoz az, aki egyedülállóvá vált?
- Milyen támogatások járnak nagycsaládos egyedülálló anyukaként?