Egy személyautóra nagyjából mennyi lehet a kötelező és a Casco? (tudásbázis)
Igen, de a topikindítónak nincs jogsija és gondolom te nem új belépő vagy.
Amúgy meg lehet igazatok, kiszámoltam máshol, hogy volt kocsija, van arra még biztositása B3 malus és vidéki, nem céges.
Igy hasonló összeg 13-35ezer, jött ki
A malus meg nem áll , ha jól tudom, ha a régi kocsi leamortizálódott és mittomén mennyi idő eltelt.
Utánaszámoltál?
Nem?
Akkormeg?
Linkeld már be, nőre, vidékiként a díjszámitást ahol 20ezer egy évben A0 de akár b3-ban is!
Majd visszanézek.
Egy éves kötelező díja kb. 20 ezer forint, plusz a Cascó, ami havonta max. 5 ezer."
El vagy tévedve!
Hogy akarsz autót venni ha nem tudod az alapadatokat?
Gyártmány, tipus, Le, ccm3, ezeket.
De itt van egy Ladára mennyi az annyi, persze nem tudom hol laksz, hány éves vagy, stb. sok marhaság amit kérdez a díjszámítás
A biztosító kötéshez, és egy netes tudakozódáshoz is olyan adatok kellenek, amik az autó törzskönyvében és a jogosítványodban is benne vannak. Enélkül nem tudod meg.
Egy éves kötelező díja kb. 20 ezer forint, plusz a Cascó, ami havonta max. 5 ezer. De ezek tényleg csak nagy vonalbani számok.
Minden biztosító más tarifával dolgozik.
Hívj fel egy alkusz céget, azok tudnak megközelítő adatokat adni.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- A munkaügyi által kötelezően részt kell vennem, egy 1 hetes álláskeresési klubban. Ha nem megyek, akkor milyen következményei lehetnek?
- Hogy lehet kideríteni, ki a tulaja rendszám alapján egy személyautónak?
- Valaki tud segíteni? 20-25 kg krém bálás ruhazsákban nagyjából mennyi ruha lehet csak megközelítőleg?
- Az átlag interneten társkereső embert le lehet nagyjából erre szűkíteni?