Egy ismerősöm szólt magától, hogy próbál segíteni egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
10. Violet18
tegnap 23:30
Amúgy milyen munkát jellegű keresel?
tegnap 00:52
Várok még,igen.
8. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 00:06
Majd félév múlva behívnak! Türelem rózsát terem! 🥀🙂
7. lolita2112
tegnapelőtt 22:58
sokszor tul koran meghirdetnek egy meguresedett allast,legy meg picit turelmes!
tegnapelőtt 22:13
Pont becsődölt a cég,ahol dolgoztam..
Aztán egy jó barátom testvére ezt megtudva,ajánlotta fel.
Ha sikerül,ha nem..így is előre megköszöntem neki,hogy próbál segíteni.Ezt neki is említettem.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Tündike40)
tegnapelőtt 15:38
Köszönöm neked is!😊
4. Tündike40
tegnapelőtt 14:24
Szerintem is hívhatnak még. szorítok :)
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Violet18)
tegnapelőtt 12:53
Köszönöm a pozitívságot!
Örülnék neki,ha mégis be hívnának.
2. Violet18
tegnapelőtt 12:40
Ne gondold. Vannak olyan cégek ahol megvárják az összes cv beérkezését, ameddig a hirdetés szól. Amúgy meg örülj neki ha segíteni próbál, mert én pl soha semmilyen ismerősömet nem ajánlom sehova 🤷🏻♀️🫣
tegnapelőtt 12:40
További ajánlott fórumok:
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Tudnátok segíteni?Google kereső programja "eltűnt"...Hiába próbálok bármit keresni, nem jelenik meg...
- Van egy ismerősöm, pénteken este utcára kerül mert eladták a lakást, ahol lakott.. Hogyan tudnék segiteni?
- Kislányom a minap összehányta az egyik fotelomat. Tudna valaki segíteni, hogy mivel tüntessem el a szagot? Mosószeres vízzel már próbáltam.
- Nem tudok 8.5-s msn-re pluszt feltenni, amiket találtam nem engedi telepíteni.Tud valaki segíteni melyik verzióval próbálkozzak?
- Vonattal szeretne az egyik ismerősöm Komáromba eljutni. Tudnátok segíteni, hogy honnan indul vonat? Melyik pályaudvarról? Előre is köszönöm!